Український Монреаль
-
Тобто це тільки з кредитної автоматом знімає?
-
Добрий день групо! Ми з донькою прибули до Монреалю по програмі CUAET. Отримали на 2 тижні готель, шукаємо квартиру близько метро 31/2 - 4 1/2. Наш бюджет до 1300$-1400$ . Будемо вдячні за небайдужість і допомогу в пошуку житла.
-
Можна через чат запитати які іще є варіанти сплати. У мене автосплата із цим провайдером, але поки що кожного місяця одна й та сама сума у той самий день (один раз буде щось не так, я просто перестану бути їхнім клієнтом). Я не проти автосплати, але у мене захищена кредитна картка із маленьким лімітом (тобто навіть якщо якийсь збій у системі, пограбувати мене таким чином ну дуже важко), і я дивлюся щоб нічого не змінювалося без мого відома. Зовсім себе убезпечити від цього тут просто нереально. Тут усе так робиться так, що якщо вони захочуть, вони можуть зробити що завгодно (а так як тут усі залежать від кредитної історії, без якої ніяк і нікуди, вас можна тримати на короткому паску, бо ви ж не хочете погану кредитну історію... коротше китайська social credit system під соусом капіталізму), і це не тільки про компанії які надають послуги. Я дуже часто чую слово "система", особливо коли виникають якість складнощі або помилки. "Вибачте, але у системі написано... це система так порахувала... зараз я виправлю це у системі... це сталося автоматично". Потім відповідального не знайти, бо ви кожного разу балакаєте із новою людиною, система робить що хоче, а щоб побалакати із системою треба мабуть виходити в астрал або відключатись від матриці. Коротше, важливо слідкувати за тим що робить система, і там де вона робить те, чого ви не очікуєте, краще відмовитись від послуг. Параноїтись не слід, але просто треба бути обережними.
-
На пасічній
-
Доброго дня 🌞 Підкажіть, будь ласка, які документи бажано мати з собою з перекладом? (Я так розумію, французьким, чи краще на французьку та англійську?) Чи можливо є якісь обов'язкові документи? Буду вдячна за відповідь) Гарного дня!
-
Доброго дня, переїжджаємо із Квебеку, з 1 грудня звільняється квартира 4 1/2, Лаваль, новий будинок 2019р., вартість 1625$.
-
Перепрошую але ніяк не збагну, а що значить то 1/2 ?)
-
cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/395533057_357943970014388_7786802657994627634_n.pdf/apartment-for-rent-advertisement-Made-with-PosterMyWall.jpg.pdf?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=2b0e22&_nc_ohc=UGCArCNcNrcAX__Zkb6&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=03_AdS_ishTdsgoeq5x429i0_dv9lSRH6OQrqH4keoEa59_oA&oe=653D4790&dl=1
-
Переклади бажано завіряти у перекладача, який є членом ордену в Канаді. Не витрачайте зайві гроші - українського нотаріуса тут не визнають.
-
Хто може вирішити усі твої проблеми? Овен: Терези Телець: Рак Близнюки: Діва Рак: Козеріг Лев: Близнюки Діва: Риби Терези: Стрілець Скорпіон: Лев Стрілець: Водолій Козеріг: Овен Водолій: Скорпіон Риби: Телець
-
Зрозуміло тепер) Дякую!
-
Тут зроблять. Повинен перекладати член ордену перекладачів