Український Монреаль
-
ви коли подаєте весь пакет, то вказуєте свою адресу. якщо ви територіально тут, то для вас правило про аутсайд канада може не працювати (логіка цих інспекторів чи як їх). бо якщо подаєте на евалюацію, то ви так би мовити 100% не тутешній. але деякі то роблять з-за меж Канади і для них з орденом місцевим нереально мати контакт
-
Вы спочатку робили засвідчені копії в консульстві?
-
Так, а що це за акт? Аффідавіт чи якійсь особливий папірець?
-
Почитайте вимоги нотаріального акту. І там є чітке вказання що печатки мають бути перекладені
-
Ну так я рахував один диплом.
-
Набагато більше, дипломи бакалавра та спеціаліста, також 2 вкладиші, також свідоцтво про шлюб зі зміною фамілії. Спочатку звірити копії в консульстві потім перекласти
-
Тут логіка типу звідки посилаєш може бути. Сидячі тут - місцеві правила ф ціни. Якщо береш пр з за кордону то тамтешні
-
Тут цікаве питання. Овер 400 точно.
-
Так, я розумію тому і спитав можливо кто робив український переклад
-
Просто вставте правильно батарейку на місце
-
Це ж скільки вийде апррув діплома тоді?
-
Я пояснив їх логіку, орденоносцям теж треба заробляти і платити податки.
-
Ну як мінімум всюди канадійські нотаріуси так казали(не тільки кєбєк)
-
Так, тому і головне моє питання чи кто робив український переклад
-
всім доброго ранку, таке питання, чи можна відкрити банківську картку без канадського номера телефону?
-
Треба вказати номер, якщо не свій, то чийсь інший. В додатку потім можеш змінити.
-
Доброго дня, друзі, може хтось вже стикався з такою проблемою: як отримати переказ Western Union в Монреалі? Кожен агент каже що в нього ліміт на видачу готівки 500-1000 дол (відвідали близько 7 точок Western Union), розбити суму на частини не можна, чеків не видають. (переказ вже надісланий на ПІБ, а не на банківський рахунок)
-
youtu.be/llCNCXx2UKY?si=-mipVswrFW7Nijz9
-
Всім добрий вечір! Дуже прошу вас долучитися до збору голосів для присвоєння посмертного звання Героя України. Залишилось лише 1205 голосів і 8 днів. Посилання на петицію: petition.president.gov.ua/petition/207054
-
Прийняти через банківську аплікацію
29 Jan 2023, 07:13
161383/239920
32 minutes ago