Український Монреаль
-
вийди розбійник😂😂😂
-
Брехня. Мінімалка в 1980-му була $3.00
-
srv116.services.gc.ca/dimt-wid/sm-mw/rpt2.aspx
-
Готуйтеся. Відомий адрес!!! Подробиці в чаті подій🙃
-
Люди добрі, таке справа: завтра маю рандеву в саак, оце дістала свої права і вперше побачила, що прізвище не те 🙈 В мене в паспорті по старій транслітерації ще Tsyupek, а в моїх батьків уже Tsiupek. А друге, не бачу терміну дії 🙄 Може мені видали якийсь вовчий білет? 🫢 Тоді, пам'ятаю, з нас взяли 300грн, типу, за права вже нового зразка, які тільки но ввели. Попередня група, якось пам'ятаю, мала ще паперові заламіновані. Але тепер от дивлюся я на цю картку і думаю, може її тепер вже просто викинути, бо не буде з неї ніякого зиску?
-
Дякую!
-
Забий в мене теж відмінність в 1 букві та 2х апострофах, та без терміну дії я звернув на це увагу офіцера ,сказав щоб він канадський файл робив на фамілію як паспорті, а на питання відносно терміну дії сказав що у нас давали деякий час без терміну дії усе буде ок
-
Права без терміну дії навпаки кращі бо їх не треба міняти ніколи. У мене українські без терміну дії ще ламіновані, нема сенсу їх міняти Канадські отримав без проблем. В саак якщо помітять просто приготуйте пояснення що це різні методи транслітерації через складність прізвища в оригіналі. Точно вони не будуть в дос'є вашому використовувати ваші укр права. Для цього є паспорт, ворк перміт і таке інше
-
Хочу побажати миру та радості кожному з вас у Новому році! А подарунком від мене залишається знижка -25% до кінця місяця на tattoo-сеанс 🍾 Кожному консультую, допомагаю створити ідею та створюю мрії 🎄 Денис Соколов 5142263666 www.instagram.com/sow_sow_tattoo?igsh=c3o2bTFidXRzcmp4 t.me/Denistattooc
-
Реєструйтесь в Дії і формуйте довідку. Оскільки багато різних відгуків від тих хто вже отримав ПР, то вони діаметрально різні, в деяких пройшла коротка форма з Дії роздрукована на кольоровому принтері з перекладом, а декому завернули і треба було вислати її до консульства.
-
Усім, хто шукає роботу в Саскачевані, мені потрібні 5 співробітників чоловічої та жіночої статі, у нас є нові вакансії, ранкова зміна та нічна зміна, понеділок та середа з хорошою оплатою та іншими перевагами. (Можуть подати заявку громадяни всіх країн) Щоденна оплата: від $20,42 до $23,04 CAD за годину Примітка. Потрібна базова англійська Примітка. Має бути в прямому ефірі в 🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Дякую тобі!!