Український Монреаль
-
Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
Гороскоп циганки на 09.01: ♈ Овен - безлімітна картка ❌❌❌ безлімітні зайоби ✅✅✅ ♉ Телець - мінус 10 причин виходити взимку на вулицю ♊ Близнюки - ніколи не знаєш, яку хуйню вам життя підкине сьогодні ♋ Рак - навіщо відкладати на завтра те, що ви взагалі не збираєтесь робити? ♌ Лев - хочеться прокинутися однією людиною, а прокинутися в іншому вимірі ♍ Діва - єдиний варіант почати нове життя - це з кимось посперечатися на гроші, а потім програти, тому що це неможливо ♎ Терези - увага, ви нічого безкоштовно не робите. дякую за увагу ♏ Скорпіон - на нашому проєкті нова пара: ви та робочі питання, які не мають кінця-краю ♐ Стрілець - хочеться закохатися раз і назавжди або хоча б на тиждень ♑ Козеріжка - борітеся - поборете ♒ Водолій - ким треба працювати, щоб не бути щоразу в ахуї від долара? ♓ Риби - добрий ранок всім, окрім тих, хто призначає зустрічі на 8 ранку п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 9 січня. 🎄 Любовні зміни дуже близько. ♉️ Телець 9 січня. 🎄 Все більше речей викликає іспанський сором і все менше — радість. ♊️ Близнюки 9 січня. 🎄 Не треба тебе просити вести конструктивний діалог, тобі ніякий діалог не підходить. ♋️ Рак 9 січня. 🎄 Хочеться закінчувати стосунки фразою «спектакль закінчено» і більше нічого не хочеться. ♌️ Лев 9 січня. 🎄 Прийшов час підозрювати, що цей рік готує тобі пасточку. ♍️ Діва 9 січня. 🎄 Мда. Все ж ок. Чого тобі не ок? ♎️ Терези 9 січня. 🎄 Єдиний вихід круто прожити цей день — перетворитися в камінь. ♏️ Скорпіон 9 січня. 🎄 Відмінний час, щоб нарешті відкрити в собі надздібності. ♐️ Стрілець 9 січня. 🎄 У тебе щастя Шредінгера. Воно точно є, але ти не помічаєш. ♑️ Козеріг 9 січня. 🎄 Твоє життя не для людей зі слабкими нервами, добре, що ти кремінь. ♒️ Водолій 9 січня. 🎄 Щастя — це бачити тебе. Частіше дивись у дзеркало. Ставай щасливим. ♓️ Риби 9 січня. 🎄 Ой, а ти тут такий гарненький. Де тут? СКРІЗЬ ТУТ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка гарну школу в Гатіно, діти трошки знають Англійську мову. Може хто взагалі з Гатіно може підказати все? Напишіть 🙏
-
У мене вимагали свідоцтво про народження, оцінки за останній період (я давала за перший семестр довідку, бо ми в березні оформлялися), візітор Рекордс. Все перекладене і завірення перекладачем - членом ордену. Я робила переклад на англійську, як зараз у зв'язку із новим законом - не знаю. Але після співбесіди вони мають вислати Вам перелік документів з вимогами до них. У мене так було
-
Привіт. Чи є в Монреаль садочки Укр мовні. Дякую
-
Капітально на фейк схоже.
-
Теж цікавить це питання!!!
-
Будь ласка 👌
-
Всім гарного дня. Підкажіть важко в Монреалі без знання французької мови?