Український Монреаль
-
Франсізасьон від МІФІ - це не мовні курси. Це адаптаційний курс, спрямований на те, щоб допомогти іммігрантам функціонувати в Квебеку французькою мовою. Це інформація від професорів МІФІ. Саме тому їхня методика зовсім інша. Мета - навчити говорити й розуміти в основних життєво важливих ситуаціях. Як на мене, то саме з цією функцією вони справляються супер. Принаймні я прийшла в кінці серпня абсолютно нульова в університет де Шербрук, а зараз почуваюся дуже функціональною, можу порозумітися в нескладних ситуаціях, можу сформулювати питання, відповісти на питання тощо. І це треба розуміти, щоб витрачати енергію на навчання, а не обурення і негатив 😊
-
Так само півтора роки, при тому що раз повторював 4 і два рази 5 рівень, ще й ті хто вже закінчив 8 рівень. Здебільшого на тих курсах добре балакають ті хто вже років 5 живуть в Монреалі або одруженні за мароканців тощо, вони на курси записалися мабуть заради стипендії.
-
Я закінчую 3-й курс на університеті де Шербрук, рівень 5-6. Я задоволена дуже, бачу результат і прогрес. І це при тому, що вдома не маю часу додатково працювати, лише на заняттях. Хоча викладачі всюди різні, а багато залежить саме від викладача. Моїй групі досі щастило. Сподіваюся, що останній 4-й курс теж пощастить 😊
-
-
Ще дізнайтеся про рівні. Бо в Університеті де Шербрук навчання триває лише 10 місяців. Це прискорений курс, де за один курс (10 тижнів) ми проходимо два мовні рівні. Як на мене, це краще, бо швидше, менше часу витрачаєш на франсізасьон і швидше можеш почати рухатися далі. Але так, наскільки мені відомо, є лише в двох університетах.
-
maps.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x4cc91b280a3f9117:0x8d90ab2458bf091?entry=s&sa=X&ved=1t:8290&hl=ru-ua&ictx=111 Бар у центрі міста, доречі власниця - з України
-
Так і є, нормально можна заговорити лише маючи практику. Як філолог можу сказати, що Ви будете "вільно балакати" лише ті фрази, які повторили вголос разів 20-30. Все інше, що не довели до автоматизму, будете "квакати". Це мовні закони, по-іншому ніяк. Тому вивчення мови - це 80% самостійна робота щодня.
-
Я це прекрасно можу знати бо бачу поведінку людей і які питання вони задають. Як людина що модерить цей чат вже більше року - маю трохи обʼєктивної стати
-
Ната, привіт❤️
-
аналітик не один має таку думку так що стосовно упередження не приймається. Ну а якщо вивчите трохи статистики то рік це більш ніж достатньо. Я ще раз повторю Канада не для всіх в плані того що багато людей не можуть тут налаштувати роботу/побут і інші аспекти життя. І тому потім їдуть(іноді ще й з проблемами). Це не про те що будь хто не може приїхати.
-
Це тільки статистика за один рік і аналітик має упередження. Тому, скорше за все, вона має похибковості.
-
Це тільки ваша думка.