Український Монреаль
-
maps.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x4cc91b280a3f9117:0x8d90ab2458bf091?entry=s&sa=X&ved=1t:8290&hl=ru-ua&ictx=111 Бар у центрі міста, доречі власниця - з України
-
Так і є, нормально можна заговорити лише маючи практику. Як філолог можу сказати, що Ви будете "вільно балакати" лише ті фрази, які повторили вголос разів 20-30. Все інше, що не довели до автоматизму, будете "квакати". Це мовні закони, по-іншому ніяк. Тому вивчення мови - це 80% самостійна робота щодня.
-
Я це прекрасно можу знати бо бачу поведінку людей і які питання вони задають. Як людина що модерить цей чат вже більше року - маю трохи обʼєктивної стати
-
Ната, привіт❤️
-
аналітик не один має таку думку так що стосовно упередження не приймається. Ну а якщо вивчите трохи статистики то рік це більш ніж достатньо. Я ще раз повторю Канада не для всіх в плані того що багато людей не можуть тут налаштувати роботу/побут і інші аспекти життя. І тому потім їдуть(іноді ще й з проблемами). Це не про те що будь хто не може приїхати.
-
Це тільки статистика за один рік і аналітик має упередження. Тому, скорше за все, вона має похибковості.
-
Це тільки ваша думка.
-
Ну тут така досить цікава суміш Північної Америки з Європою
-
Погоджуюся. Так само, як будь-яка інша країна, місто чи навіть квартира. Кожний вибирає те, де йому комфортно. Тому немає країни, яка б для всіх була прийнятною. Я ніколи не мріяла про Канаду. Але для мене приїхати в Канаду було як здати екзамен на власну придатність. У Європі багато халяви, багато людей з ментальністю інваліда. А тут мені вважалося (до приїзду) зовсім інше суспільство, де ти свідомо береш відповідальність за своє життя на себе і можеш розраховувати лише на власні здібності. Як виявилося, в Квебеку соціалізм, але побудований на повазі до людини. Тут теж багато тих, хто живе з ментальністю інваліда - весь світ мені винен. Але я бачу, що тут є купа можливостей. Якщо в тебе є руки, голова, бажання - тут реально вийти на набагато вищий рівень, ніж до того. Є свої проблеми, складнощі, непорозуміння. Але для мене Канада тут поки досить приємна, привітна, перспективна. А для когось тут жах - у кожного свій шлях.
-
А це ваша. Моя хоч має підкріплення фактами
-
В Україні до війни, до 2014 року, було гарно тим, хто створив для себе гарний мікросвіт поряд. В загальному із-за впливу корупції, розповсюдження наркотиків за останнє десятиріччя не так вже і гарно було в Україні, то я не кажу про те що ті років при владі були прихильники яника і значущу різницю між життям в місті і в селі.
-
В моєму розумінні так - жодного усвідомлення власної ролі у власному житті, сподівання на державу і владу, купа програм соціального захисту, та навіть система податків - багатий має ділитися з бідним, прямо розкулачення якесь 😂 Звичайно, це лише моє сприйняття і моє розуміння, на історичну достовірність не претендую 😊
-
Я про те що багаті як раз платять мало бо вміють користуватись всіма ресурсами податкової системи. Багато платить середній клас.
-
Та ні, мені бухгалтер зробила, я навіть здивувалася сумі повернення 😂 Але планую в майбутньому сама розібратися
-
Писали вже 300 стартова