Український Монреаль
-
"Вогонь" вдома. Треба перечекати. Ви вже усвідомлюєте, і це перший крок до кращого майбутнього, що не буде більше такого життя як 23 лютого 2022. Ви змінились, Україна зміниться. Треба адаптуватися до нових реалій, відкрити себе для нового.
-
Ви добре все сказали. Тільки тут у них проблема з оцим "треба перечекати". Емоції їх кладуть на лопатки. Це найпотужніша річ для тих, хто пізнав війну. Плюс до цього наша емігрантська супутниця, вірна подруга по імені ностальгія. А іще невідомість попереду як воно буде. Чи вдасться тут здобути щастя? А може вернутися? Не віриться людям, що так вже не буде як раніше. Ніби розуміють в голові що так треба, але боротися з цими супутницями деякий час не під силу декому. Тут потрібна допомога. Її треба шукати.
-
Дуже рекомендую ці подкасти. Перший сезон слухав, а зараз побачив що вже і другий є
-
War-life balance | Українська правда www.pravda.com.ua/podcasts/63bd7dd461e41/
-
Дякую!❤️
-
Я десь зависла)
-
Ну, я ж не в журналі "Ліза", це може для нудьгуючих. Не допомагає. Все складніше, нема ресурсу ніякого. Про ПР, я навіть, не читала. Я думала, що поїдемо додому, що війна скінчиться.
-
Я не мріяла про еміграцію. Ми їхали від війни, не з Польщі) Нас тут чекали і все добре. Про якісь там питання "здобутого щастя" ніхто не думав) і не думає. Вийде - добре, не вийде то не вийде. Складно переварити, що ти дуже далеко від дому.
-
Скільки коштує?