Український Монреаль
-
Згадую що раніше знайомий канадець плювався, коли їдучи в авто, бачив на білбордах фото лідерів цього напрямку що за відʼєднання Квебеку від Канади і казав що це абсурд і що провінція має величезні гроші від федеральної влади на утримання мостів і інші речі, і що лідери цього напрямку мають більше свої власні інтереси, щоб мати більше влади, а підтримують їх в основному ті квебекуа, які нікуди за межі Квебеку не їздять і не знають що відбувається поза його межами...
-
Раз тут зайшла тема про французьку - чому так демонізують subjonctif?
-
На першому рівні це не нормально. В нас було двоє людей, що вже трохи знали французьку, але мали катастрофічні проблеми з граматикою, і тому пішли на перший рівень. На першому рівні здебільшого ніхто нічого не розуміє, це нормально 😅 можливо ті хто говорять іспанською розуміють краще. Але загалом перший рівень найважчий, його треба просто пережити. Далі буде трохи легше ❤️ я зараз на 4, і тільки зараз до мене доходить щось, що ми вчили на 1 рівні. В них насправді не дуже вдала система освіти, ви втрачаєте багато часу і зусиль ні на що. Проте далі точно буде легше. Щоб краще орієнтуватися, подивіться відео уроки на ютуб або навіть візьміть 1 урок на тиждень з репетитором, буде НАБАГАТО легше)) якщо не дуже суворий вчитель, то можна прям на уроці робити свої завдання, окремо від класу (особливо на уроках після обіду), це дасть вам більше користі і ви не будете втрачати дорогоцінний час. До того ж багато залежить від вчителя, і на наступному рівні може стати набагато легше просто з іншим професором. Удачі! ❤️
-
Після обіду це взагалі аніматори. Як нам пояснювали, вони повинні допомагати нам інтегруватися у франкомовне середовище.
-
Мені щастить через курс. Другий і четвертий були погані вчителі. Виручає тільки те, що на наступних курсах повторюємо.
-
Від вчителя залежить. Є такі, що все пояснюють, але таких мало.
-
Якщо зрозуміли що від вас вимагають зробити питання зі звичайного речення, то напевно зрозумієте як переставити слова щоб його отримати. Якщо вважаєте, що посидіти на лавочці в парку краще, то ніхто силоміць там не тримає. У цій навчальній системі розжовувати або примушувати ніхто нікого не буде, навчання тут це справа самого учня, а не вчителя чи міфі.