Український Монреаль
-
Типу завдатку мало було.
-
мені виглядає це якось дивним. Особливо частина за 140к
-
А ще є муніципальні аукціони хатів за несплату податків. Там свої умови і теж готівку або bank draft треба
-
ну якщо чесно цей момент якось виглядає нереалістично щоб хата так подешевшала
-
Коли ви підписуєте покупку, ви володієте грошима.
-
А ціна узяла і впала більше ніж на тисячу-дві
-
а як працює тоді? Бо чесно я не розумію в чому проблема з судом
-
Оскільки початковий покупець погодився на ціну Х. Таким чином, початковий покупець володіє ціною, на яку вони погодилися. Якщо вони продадуть через кілька днів на 140 тис. менше, початковий покупець має заплатити різницю.
-
я не розумію на якому підгрунті суд насипав зверху 140к, якщо вони втратили завдаток
-
Трохи не так працює. Майже завжди є задній хід через "subject to mortgage approval"
-
але якщо його взяли значить він влаштовує
-
грубо кажучі
-
там завдаток - тисяча чи дві
-
А азвдаток нащо тоді?
-
саме тому існує пункт про завдаток.
-
пропозиція купівлі має силу контракту
-
воно тут як і в нас - довести максимально складно тому спірний пункт за 140к
-
У нас у Канаді є закон, згідно з яким, якщо ви підписали пропозицію про купівлю, ви повинні її виконувати. Ймовірно, вони підписали пропозицію про купівлю до того, як отримали схвалення іпотеки, що є надзвичайно дурним. Тому вони несуть відповідальність за різницю. CANADIAN LAW: “If the seller or builder/developer can’t secure another buyer for the same price or if the subsequent sale price is lower, they can sue the initial buyer for the difference. Other incurred costs, such as storage fees, temporary housing, or additional legal fees, can also be subjects of the lawsuit.”
-
В них домовленність. Я вам продаю за суму Х Ви мені суму Х І з самого початку частину одразу в задаток. Якщо ви не купите будинок - завдаток мій. Вони не купили будинок. Втратили завдаток. Який ще бляха суд??
-
От і я це прочитала, спочатку на Фейсбуці. Покрутила пальцем біля скроні і забула. Аж раптом отут виґулькує... Ну ми ж дорослі люди, нащо нам на роздуми отаку фігню дають. Краще про північне сяйво подумати: воно реальне і красиве))
29 Jan 2023, 07:13
217275/236343
31 minutes ago