Український Монреаль
-
Я через Гугл просто знайшла найближчий до нас. Подзвонила. Вони сказали дні, коли можна прийти зареєструватись. Прийшли, поговорили з дуже милою жінкою на тему "хто ми і що там". Показали паспорти, ворк перміт і підтвердження адреси (ми показали конверт з листом із банку, в якому кредитка прийшла). Вона щось там записала, розказала правила і т.п. і дала копію правил. За їжею прийти можна було тільки на наступний тиждень.
-
Дякую
-
Добрий день,хто підкаже на рахунок food bank,як проходить процедура реєстрації.дякую
-
пiвнiчноi америки, континентально
-
Він не помилявся :) Вітаємо в найкращому чаті Канади!
-
Ні,ви помиляетесь:)
-
Я звісно дуже вибачаюся, але це все звучить як типові питання «де ви були 8 років коли дамбілі бамбас», чесно. Навіщо створювати дискусію там, де її немає бути, цей вислів не ніс заклику до дій або чогось корисного, це був вкид який розбудив у людях тільки роздратування. Давайте хоча б між собою ми будемо адекватно один до одного ставитись, а не мірятись хто більше допоміг або зробив. Тут є люди які мовчки гори перевертають і не задають питань а що ви зробили. Тому поважайте усіх.
-
люди злi - людей можна зрозумiти
-
Вашу думку зрозуміло, просто дійсно потрібно було не так грубо написати, а щось накшталт: «була сьогодні на мітингу, дуже мало людей, розумію що він був наспіх і вже багато хто мав інші плани, але давайте намагатись приходити не тількі на фестивалі і на здибанки, але й на такі події, бо вони не менш важливі», отак було б норм))
-
Вибачте будь ласка, але я думаю що це стосується кожного, і я з повагою до всіх звернулися, лише з питанням чому, чому байдужість. І так у мене теж с графік і плани, які я змінила. І так зараз важливо бути не тільки на фестивалі а й на мітингу щоб боротися проти тероризму. І вибачаюся що Всім про це нагадала що мовчання, байдужість, то є наслідком