Український Монреаль
-
Слава Україні! Планую їхати до Канади у жовті і мучуся з вибором провінції, обираю між Альбертою ( Едмонтон або Калгарі) і Квебеком ( Монреаль або Квебек). Французьку знаю добре ( маю диплом викладача та педагогічного інженера від французького університету), з англійською теж непогано. Маю досвід викладання французької у Франції та онлайн. У 2020 була у Шербруці ( в університеті) на стажуванні Цікавить можливісті роботи з мовою ( викладання, робота в мовних центрах, створення навчального контенту) у Квебеці, наскільки це актуально і чи є на це попит чи може краще шукати щось в англомовній провінції. Переїжджатиму з сестрою ( в неї з мовам важче). Буду вдячна за ваші коментарі та інформацію. Всім гарного дня🤓
-
Fizz referral code MBA7M (+$25 on the second bill)
-
Я теж питала про це вже...але люди мабуть теж не знають...сайт дійсно не працює,як і додаток,який я завантажила. Я телефонувала *611 там французькою спочатку,якщо з французькою у Вас не дуже,то натисніть 1 потім ще раз 1 це переключить на англійську. Там говорять залишок і інтернету і баланс.
-
Так.
-
Кек.
-
🟩Зелені обіцяють безкоштовний транспорт.
-
Теоретично - так, практично - як пощастить. Є винятки з правила 183 днів, можна прочитати тут: www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/absence-quebec/exceptions-presence-rule
-
За фронтенд я не скажу, але в принципі якщо у когось є мобільне резюме (не "хочу в айті", а саме із досвідом), можете писати в приват.
-
В 23 місцеві тільки закінчують університети.
-
А ось 23-річним сироваром сеньйором тут вже не стати, senior буде від 5-7, а краще 10 років досвіду.