Український Монреаль
-
youtu.be/AvhV3-PWOy4
-
А чому ні?
-
1. Ми мусимо навчитися чути себе українцями - не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів.⠀ ⠀ 2. Література кожного народу — це найкраще дзеркало його життя.⠀ ⠀ 3. Мова росте елементарно, разом з душею народу.⠀ ⠀ © Іван Франко (1856-1916) #birthday
-
Дуже дякую❤️
-
я на той момент буду у Монреалi вже 3 тижнi якщо буде потрiбна якась допомога, напишiть менi, можемо з вами обмiнятися контактами
-
Ааааа, на день знайдете щось точно
-
24.10
-
коли маєте рейс?
-
Дякую за відповідь😊
-
Доброго дня, у нас прийняли переклад на французьську зроблений в українському бюро перекладів з печаткою. І в нас не було навіть оригіналу цього перекладу, тільки pdf файл (робили онлайн) і все Ок.
-
В Україні одна мова Українська! Є люди ,які не хотіли вчити мову в ,якій державі жили і отримували всі блага від держави! Є інші люди ,або дибіли або москалі!!!
-
Та все вже.
-
Не сваріться☺️я з Одеси та ми також всі тут спілкуємось російською Але для мене не має проблеми додати ще одну мову(якщо треба підкажу як це швидко зробити)
-
Ми летимо з Монреаль далі,нам треба чекати наступний рейс 16 годин З дитинкою сидіти в аеропорту важкувато
-
Читала що вже немає такого, але там буде стійка з организацією що допомагає, зверніться до них. Впевнена зо допоможуть. Але всі наперед вже знають куди вони селяться. В монреаль знайти нормальне житло без кредитної історії важкувато
-
До Монреалю найдешевше з Парижу
-
Чи є змога заселятись в готель на ніч?безкоштовно або за невелику суму?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи ж червоний хрест або волонтери в аеропорту Монреаль? Прилітаю з дитиною та наступний рейс за 16 годин
-
Мова спілкування виключно Українська. Дякую
-
Вітаю шановні! Чи діє на зараз можливість на перший час зупинитися у бескоштовному готелі? Дякую
29 Jan 2023, 07:13
55694/240545
about 3 hours ago