Український Монреаль
-
Та ми #1!!!
-
Але стрільці відходливі 😉
-
Так, це вірно. В нас дуже гарні будівлі. Я також одеситка ще й у 3-му поколінні. Все своє життя я розмовляю російською мовою (мабудь краще сказати одеською мовою, бо все ж таки є різниця), а також мої діти і звісно батьки. Вибачте за помилки, але я намагаюсь перейти до української мови письмово, бо розмовляти виходить краще.
-
Я на першому місці
-
0. Стрілець
-
Впевнений?
-
Топ-5 знаків, яких легко розлютити: 1. Овен 2. Рак 3. Діва 4. Козеріг 5. Риби
-
Але ж відчуваєте як наші діди та бабусі нас "прошивали" тоді? Це лише зараз стає зрозумілим
-
Пам'ятаю як з дідусем сідали разом на веранді. Він читає, а я малюнки розглядаю 🤭😆
-
То я в дитинстві дуже любила читати. Читала все, що могла знайти, навіть цей журнал. А мені дарували книжки типа "Ленин в октябре". То травма дитинства😂. І ще згідно жартівливої класифікації по даті народження і телефону (була тут у чаті), я укроп із джавеліном та байрактаром зруйнував всі пам'ятніки Леніну 😂
-
Я тебе здивую! www.perets.org.ua/%D0%96%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%86%D1%8C_2022_13/
-
Мешканка Рівненської області пише ікони на ящиках з-під боєприпасів
-
Не знаю як кому українська мова, а для мене це як маркер що перед тобою друг, однодумець, людина з європейським відчуттям світу - неімперським, більш гуманістичним. Більше "точек дотику". Я зараз і перед війною дивлюся музичний канал М2 і думаю: "Де ж ви були увесь цей час!? Чому раніше вас не випускали на сцену, а зайо людей 'народними артистами' лорачкой і кіркоровим"
-
А таким людям як Сергій Жадан, згадаєте мої слова, треба ще буде пам'ятники ставити. Він з Луганщини
-
Вам за незалежної пощастило - в школі вивчали. А в мене знайомство з мовою обмежувалося райцентром, де жила бабуся. І там вже тоді відчувалося що її генерація була останньою, хто розмовляв українською, всі діти бабусі перейшли на російську бо вищої освіти українською майже не було. Добре що якась преса тоді ще була українською. Бляха, я журнал "Перець" у бабусі читав :))) 🌶
-
Мав в резерві - це типу в школі вивчав, але вже 20 років як не вікористовую її в спілкуванні, тому що російськомовне середовище?)))
-
Щойно побачив це голосування. Цікаво як цифра 87% співпала з тим, що я написав в попередньому повідомленні :)
-
Навiть у нас в чатi такий, жив у росiï, прийiхав по куает, лутае грощi та допомогу вiд канади