Український Монреаль
-
Так, та купити дерево чи взяти так і його обіграти - дизайнер в мені гарцює 🤣
-
Це просто дерево
-
Ще один приклад моєї пам’яті
-
Anna в тебе були здається
-
Оу)
-
Палети роздають. Є люди які з них меблі роблять
-
Псст
-
Треба в Лонгей
-
А пробували за містом ? Кажуть, там таких черг не має. Можу помилятися та все ж варто перевірити
-
Дякую, сьогодні дзвонив їм Чекав 40 хвилин, слухав музику Дівчина була дуже привітна, але вільних місць немає Сказала щоб набирали, може хтось відмовиться. Вересень буде відкриватися 14 липня (це якщо не буде місць раніше)
-
Доброго дня, всім. Підскажіть будь ласка, що означає це висловлювання «palettes a donner»
-
Дякую !
-
Щоб знали як і що робити водіям
-
28.06.2022 ми нарешті попали в SAAQ. Робили appointment ми ще на початку квітня. О 10 ранку ми прийшли до SAAQ, на вході була велика черга. Я обійшов чергу і запитав у охоронця, що робити, якщо у нас є appointment. Він направив нас в іншу чергу з 3 людей. В першому віконці нас запитали, яка ціль нашого візиту. Я відповів :"open profile and knowledge test". Нам дали талончики з номерами. В залі очікування є екрани, на яких висвітлюють номер вашого талона та віконце інспектора. Для відкриття вашого профайла вам знадобиться: закордонний паспорт, work permit, ваше посвідчення водія (переклад, якщо у вас інформація на посвідченні не дублюється англійською), елементарне знання мов. Також підготуйтесь до фотографування (фотошопити вас ніхто не буде) . Якщо ви навіть не підготувались до екзамену, то не пропускайте візит, відкрийте файл, а здати теорію можна в інший день. Нас зареєстрували в системі. Стаж водійський дали від дати видання посвідчення. Далі мене направили на здачу теоретичного екзамену(англійською), а дружині запропонували почекати поки назбирається група для здачі російською і їй зателефонують і повідомлять про місце, дату та час. Сплативши 12 CAD, я пішов в кімнату для здачі теоретичного екзамену. Це як комп'ютерний клас, де ви відповідаєте на питання за сенсорним екраном та з навушниками. Було три блоки питань. Перший блок 8 питань, з яких треба 6 правильних, другий 12 питань мінімум 9 правильних, третій блок 8 мінімум 6. Я зробив в двох блоках по 1 помилці. Тест закінчився, я вийшов з SAAQ. Вдома зробив арpointment для driving test на 3 серпня.
-
Шановні, всім доброго вечора. У четвер хочу провести йогу для всіх бажаючих в парку Jarry, практика буде вечірня, вона безкоштовна (донейшн по бажанню). Пишіть у дірект, якщо цікаво. Слава нації
-
Там свої проблеми. Норвегія дорога і роботи там не так багато як хочеться людям
-
слухайте жарти жартами але на скiлькi я памйятаю норвегiя взяла до себе лише 2000 толi сiмей толi людей з украiни через повномасштабну вiйну i там напевно украiнцi як королi живуть
-
До парковки підвести і попросити показати на які машини він згоден буде, а які йому не дуже підходять.