Український Монреаль
-
У канадіан тайр ліквідація з минулого літа, там 60% на деякі вели. Але якщо ви прям велосепідіст то краще барахолки накшталт киджиджи перевіряти
-
♈️ Овен 5 квітня. ✨ Не відкривайся надто рано людям. Залишайся милою загадкою. ♉️ Телець 5 квітня. ✨ Ні в чому не відмовляй собі, ок? ♊️ Близнюки 5 квітня. ✨ Я любив, мене любили, але чому це ніколи не збігається за часом? ♋️ Рак 5 квітня. ✨ Другого шансу не буде, роби нормально одразу. ♌️ Лев 5 квітня. ✨ Якщо відчуваєш, що це твоя людина, то тримайся за неї. ♍️ Діва 5 квітня. ✨ Тобі сьогодні заборонено працювати. Все буде через жопу, так усім і скажи. ♎️ Терези 5 квітня. ✨ Кому подарувати купон на моє кохання? ♏️ Скорпіон 5 квітня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ САМА СЕКСУАЛЬНІСТЬ. ♐️ Стрілець 5 квітня. ✨ Ти знаєш як краще, але не робиш. ♑️ Козеріг 5 квітня. ✨ Не забивай собі голову чужими проблемами. ♒️ Водолій 5 квітня. ✨ Ти сьогодні всюди встигнеш, тому що нікуди не підеш. ♓️ Риби 5 квітня. ✨ Від тарганів в голові треба позбавлятися, а не заохочувати їх. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 05.04: ♈ Овен - ваші найкращі друзі - це ті, з ким можна мовчки пити каву і не відповідати на питання шо ти ♉ Телець - холодність - це не єдиний спосіб бути сексуальним ♊ Близнюки - найбільша помилка - це думати, що у вас є достатньо часу ♋ Рак - якби всі з ранку ходили до психолога замість кави, то жити було б простіше ♌ Лев - якби ви не були постійно зайняті, то чим би ви займалися? ♍ Діва - хочеться бути як вино: чим старше, тим краще (але виходить лише навпаки) ♎ Терези - життя - це як гра в шахи: бережіть свої фігури (незабаром потеплішає) ♏ Скорпіон - ваша сила полягає в тому, що ви не знаєте, як здаватися ♐ Стрілець - зробіть щось несподіване сьогодні, наприклад, вийдіть з дому ♑ Козеріжка - розслабтеся, не всі повинні бути на вашому рівні краси та інтелекту ♒ Водолій - все, що ви робите на роботі – ви робите проти своєї волі ♓ Риби - навіщо займатися йогою, коли можна просто кричати на всіх навколо? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
маю питання, я жив в квебек сіті, і мав студенську карту опус. тут ця карта дійсна і я купив місячний студенсткий проїздний тут. питання в тому чи є тут контролери, і якщо є що вони перевіряють
-
Як же правильно вони називаються - сек’юріті смт…