Український Монреаль
-
чи ви з Канади того?
-
Пишіть заяви в Employment Standards office та в Ministry of Labour, а де ви знаходитися для них неважливо
-
Канада: шахраї та кидалово популярна тема :)
-
Тож гроші не зможете отримати, а вдома краще бути у Львові, затаритись йодом та їжею на рік, може статися.
-
то ви в столиці давно не були
-
то так всі тут чекають якусь казку, а тут майже як вдома :)
-
зараз просто такий період напружений трохи на Батьківщині
-
Та не дочекаєтесь. Треба було робити рісьоч шо тут як в Канаді
-
♈️ Овен 23 червня. ✨ Не надавай великого значення непотрібним речам. ♉️ Телець 23 червня. ✨ Займися саморозвитком, це дуже сильно допоможе тобі. ♊️ Близнюки 23 червня. ✨ Дай зрозуміти, що трохи хочеш побути один. ♋️ Рак 23 червня. ✨ Сумувати ночами, як сенс життя. ♌️ Лев 23 червня. ✨ ДАЙТЕ МЕНІ ВІСКІ І ЛЬОДУ. ♍️ Діва 23 червня. ✨ МЕНІ ПОТРІБНА ПЕРЕЗАГРУЗКА. ♎️ Терези 23 червня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ПРОСТО БОГ. ♏️ Скорпіон 23 червня. ✨ Займися справами. Понити завжди встигнеш. ♐️ Стрілець 23 червня. ✨ Не будь таким холодним, змінюйся. ♑️ Козеріг 23 червня. ✨ Потерпи, це всього лише тимчасові труднощі. ♒️ Водолій 23 червня. ✨ Якщо тобі нікому виговоритися — запиши це на папері. ♓️ Риби 23 червня. ✨ Тебе чекає вкрай приємна новина. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Новим мігрантам сумно, така система
-
Доброго ранечку! Здаю мебльовану квартиру 5 1/2 в субліз. Розташована на Квін Мері, 5 хвилин до метро Сноудон. З 1 серпня. Всі питання в ЛС.
-
Всім привіт. Прилітаємо в серпні. Допоможіть, будь ласка, я шукаю англійську елементари скул. Яким чином шукати райони та відповідно квартиру?) , щоб потрапити до англійської школи). Всім дуже буду вдячна за відповіді.
-
всім привіт! 📍Mile End (10 хв йти до парку з Монт Рояль) 🗓️ липень/ липень + серпень 💸 680 за липень (можна заїхати з 26 червня) здається оця кімната www.roomies.ca/rooms/106767 на місяць липень. В кімнаті може дуже зручно жити 2 людини (так і робили певний час). Є 2 ліжка, кімната поділена по 2 кімнати спальню і робочу зону. Є багато місця, 2 робочих столи. Я тут жила 2 місяці але в кінці червня буду вже їхати з канади і шукаю когось на моє місце. дуже класна локація 11 хв йти до парку. в квартирі живе ще дідуля - вчений він ж є і власником дуже тихий сусід і вихована людина. Якшо треба можу ще фото вислати:) Гарного дня✨