Український Монреаль
-
Вам тут он дискусію пропонують. Живу😂
-
Лебор шортеж. А це вже універи. Зрозумійте що федеративні держави по іншому працюють
-
Ну з написаного вище пояснення я можу зробити висновок наступний: жодних ринкових підстав для теперішніх цін на нерухомість у Канаді нема. А є штучна регуляція ринку на різних рівнях (федеральний-провінційний-муніціпальний), які і сприяють ажіотажу на ринку нерухомості. Зміниться політичне керівництво - може змінитися і ситуація, але я не впевнений. Наразі змін чекати нема сенсу взагалі. Ціни будуть і надалі рости попри всіх гучних заяв політиків та чиновників.
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentor_Slava
-
Привіт! Я повертаюсь в Україну на наступному тижні, але у мене тут залишилось дуже багато ліків, які мені мама відправляла з України. Якщо може комусь треба щось, то готова продати за українською ціною (а вона там досить таки смішна) + 5$ за пересилку візьму.
-
Ти ідешь в України тобі гривні потрібні готівкою
-
бувший мер Ріо-де-Жанейро з туалету в відеочат вийшов і не побоявся на весь світ свої мудя показати..
-
Всім доброго дня! Шукаю контакт майстра з запитання афрокос (комплекти не пропонувати, потрібно саме заплести наявний)! Дуже дякую 🙏
-
То ти для пані Лідії «збирав» гривні, з лівих акаунтів?😂 Я вибачаюсь..