Український Монреаль
-
Зрозуміло
-
Канада - мерседес?🤔
-
100%🤡
-
То енергетика у вас така😁
-
Ви користуєтесь тільки коли треба в інше місто чи це працює і в місті якщо треба таксі? Коли жила в Китаї, там був подібний додаток і для набагато дешевшого пересування в місті коли треба таксі, тож цікавлюся
-
З ваших слів у вас виникнув конфлікт, я не думаю, що в даній ситуації закон буде на вашій стороні, якщо це ще неповнолітня. Рекомендую одразу звертатися до адвоката. Я чесно кажучи в шоці з Канади в плані «безпеки», приїхав з «хуйової» Польщі і там за 2,5 років життя не бачив бійки ні разу.. Тут кожне створіння хоче до тебе доїбатися. Але на щастя я звик до такої «біосфери»😁😁
-
Там взагалі нікого і нічого не питають, по бажанню можна дати 2$ 1893 Rue Moreau, Montréal, QC H1W 2L5 lespiratesverts
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, по евалюації українського диплома в Квебеці. 1) Маю очний диплом бакалавра та заочний магістра. Чи можу я зробити еволюацію заочного диплома магістратури? Чи приймають тільки очні дипломи для підтвердження? 2) Настільки я знайшла інформацію в нашій групі, то виходить мені спочатку треба буде зловити слот у консульстві, завірити диплом та додатки до нього, так? А вже потім їх перекладати? Чи спочатку зробити переклади, а потім з ними їхати до консульства? 3) Порадьте, будь ласка, присяжного перекладача у Монреалі. Та зорієнтуйте, якщо можна, яка приблизна вартість сторінки перекладу
-
Ну якби великі міста були дійсно суцільним кошмаром, то не було б такої кількості людей тут. Не суцільний кошмар, але кошмарні ситуації є…
-
Та я за всю Канаду і не сказав би. Але таке собі відчуття. З одної сторони я сам в таких умовах виріс, що мені в принципі пофіг, але я думаю на перед, а якщо родина, діти. Я так думаю просто не треба їздити на метро, автобусах і ці всі моменти відпадуть самі собою..)
-
Не вся Канада така .. великі міста так.. це суцільний кошмар 🤦♀️🤯 але люди ж живуть в Монреаль по 20 років!! І їм норм
-
Так, за можливості це ідеальний варіант, а якщо поки нема такої можливості- намагатися наскільки це можливо уникати контакту з незнайомими людьми в громадському транспорті. З особистого досвіду я б сказала, що в метро люди більш чисті і адекватні, ніж в більшості автобусів.
-
Еммм в Монреалі це не можливо для декого. Навіть маючі машину я ізжу в метро на роботі бо в даунтауні з парковкою дупа і трафік
-
Так, транспорт це клоака божевільних..
-
Переді мною в автобусі мужчина на попередньому сидінні так почесав голову, що перхоть посипалась в різні сторони… я за секунду зіскочила зі свого сидіння і відійшла до дверей:) І це тільки один приклад