Український Монреаль
-
Привіт. У зв'язку з переїздом я віддам деякі речі. Ваза лев, два міні-столи, міні-стелаж для речей з доларами (можливо, хто знає). І матрац розміру "king-size", 2x2 метри,використовувався всього півроку. За речі вітаються фрукти та шоколад, а за матрац оплата трошки інакша. Пишіть)
-
Звичайні сухі дріжджі в баночці. Пекла і паску і пиріжки, все підходить. Нехай вдається!😉
-
Печених пиріжків захотілось... нема сил.. Рецепт я знайду, з молоком, борошном і яйцями питань немає.. Які порадите взяти дріжджі?
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
♈️ Овен 11 червня. ✨ Якщо чесно, то ти класненький. На тебе чекає приємний день. ♉️ Телець 11 червня. ✨ Якщо не знаєш як побороти лінь — просто нічого не роби. ♊️ Близнюки 11 червня. ✨ Супер продуктивний день, дій. ♋️ Рак 11 червня. ✨ Сьогодні краще не пити, тобі вже вистачить. ♌️ Лев 11 червня. ✨ Ти будеш максимально щасливий. Але не лізь в дурні авантюри. ♍️ Діва 11 червня. ✨ ДУЖЕ ЕПІЧНИЙ І НЕЗРУЧНИЙ ДЕНЬ. ♎️ Терези 11 червня. ✨ Сьогодні краще не сперечайся, будь ласка. ♏️ Скорпіон 11 червня. ✨ Ти сьогодні в центрі уваги, кексик. ♐️ Стрілець 11 червня. ✨ Ти занадто багато паришся, не набридло? ♑️ Козеріг 11 червня. ✨ Рівень розпусти: максимальний. ♒️ Водолій 11 червня. ✨ Убий ледачу жопу всередині себе. ♓️ Риби 11 червня. ✨ ХОЧУ ЇСТИ І ПОЦІЛУНКІВ. ХІБА Я ТАК БАГАТО ПРОШУ?
-
-Допомога в оновленні даних та постанові па воєнний облік -Дозвіл на виїзд за кордон -Оформлення документів, будь-якої складності -Відновлення документів -Допомога з поверненням воєнних з передової Адекватні ціни! Висока якість роботи! Звертайтеся в особисті повідомлення!
-
Колоти
-
Привіт, підкажіть де в Монреалі можна купити шприці?
-
Ахпхпх добре На них рецепт не треба?
-
Дуже дякую за відповідь 🙏🌷🙂 Підкажіть, а яка орієнтовна вартість завірення виходить? І ще питання: якщо у мене є магістерський диплом, чи потрібно також завірити диплом бакалавра та всі додатки до нього? А також останній шкільний атестат? Бо ніяк не можу розібратися. Чи достатньо завірення лише останнього диплома?
-
Привіт, шукаю механіка котрий зможе зробити діагностику авто на виїзді. Можу забрати та відвезти обратно). Знаходжусь у вердані. Проблему можу описати в особисті повідомлення.
-
Підкажіть будь ласка, я теж почала думати про евалюацію дипломів, спочатку думала що в WES замовляти треба, потім дізналася що в Квебек wes не підходить Тоді яка процедура евалюаціі? Підтвердження з консульства та переклад і все чи ще щось потрібно? Заздалегідь дякую за відповідь ❤️ Та чи можна за 1 слот завіряти кілька дипломів? Наприклад мої 2 та чоловіка? Чи потрібно на кожну особу окремо слот брати?