Український Монреаль
-
Ітсі такого сервісу не дає )
-
ясно.. підем довгим шляхом.. читати форуми.. 😕
-
І як? Співпадає? В мене щось не дуже
-
Другий більш співпадає ☺️
-
Я не читала таро
-
Ой нє , дякую
-
віддаю перевагу дебетовій та кредитній картці
-
Ні 🙂↔️
-
Не туди 🥲
-
Краща інвестиція- інвестиція в свою жінку 🥰
-
всім добрий вечір. Якщо хтось планує їхати і хоче передати свій договір на оренду житла, напишіть мені будь-ласка вказавши вартість та адресу. Прохання писати, якщо ви впевнені у від'їзді та вкажіть дату від'їзду (терміни передачі житла готові розглянути). дякую
-
Якщо в себе , то так 😂
-
Підскажіть може у когось була така проблема... Дружина надіслала документи через кабінет CRA на Chail Benefits. Їх прийняли до CRA. Чекали 3 місяці виплат не отримали, зателефонували, спілкувалися з трьома операторами, вони суперечать один одному. Останній каже, що треба додати дитину ще раз у кабінеті. Ми спробували, але це неможливо, бо у кабінеті сайт каже що дитина вже додана, я кажу оператору, що дитина вже там є. Він каже що він її не бачить і він не є розробником сайту і він не може нічим допомогти. Я запитав хто може, він не знає. І це по одній години на очікування кожного оператора🤦🤦🤦 Потім він сказав що як добавите знову дитину, загрузіть документи поновому та знову чекати 8 тижнів. Вони самі там щось наплужили, а нам знову чекай та розбирайся .... За що їм платять гроші?? Мало того що прийшлось використати свій вакейшен дей, так вони ще нічим не допомогли ... Це якийсь сюр....😢 Може у кого є якісь думки та варіанти як вирішити цю проблему, дякую за розуміння. Бо вже крик душі 😭
-
Привіт, шукаю 4 особи, яким потрібна підписка на Duolingo (додаток для вивчення іноземної мови), ціна 20 $ на 12 місяців. Напишіть мені в особисті повідомлення, якщо цікавить.