Український Монреаль
-
Здається кімната 10 хвилин до станції метро Viau ( зелена лінія) 600 в місяць плюс комунальні. В квартирі є пральна і сушарка. Більше деталей в приват.
-
Можливо, але умови тепер загальні. Вже недостатньо того, що у Вас український паспорт, бо програма закінчилася. Посилання, на жаль, не маю, але думаю, що на сайті IRCC можна знайти всю інформацію.
-
-
С русским пропагандистским фильмом "Русские на войне" всё оказалось еще хуже, чем я думал. Его сняли НА ДЕНЬГИ КАНАДСКИХ НАЛОГОПЛАТЕЛЬЩИКОВ! 340 тысяч долларов выделил the Canada Media Fund, который финансируется канадским правительством. Есть украинцы в Канаде? Может разберетесь с теми, кто в Фонде принял такое решение и поинтересуетесь, как это объяснит Паскаль Сент-Онж, министр наследия Канады, под чьим министерством работает Фонд? Напомню, что съемочная группа в процессе съемок совершала тяжелые уголовные преступления на территории Украины и сотрудничала с российскими оккупационными войсками. www.ucc.ca/2024/09/06/why-is-canadian-taxpayer-money-being-used-to-fund-russian-propaganda/
-
Почати з гостьової може? А вже тут вирішувати, що далі робити
-
Страхування стандартне і визначається в CMHC, а відсоток банку більш менш зрозумілий для таких кейсів. Не повинно бути більш ніж 6% через нову кредитну історію
-
Доброго дня! Шукаю роботу чи підробіток Привіт! Маю 5 років досвіду роботи у зварюванні, включаючи методи MIG, TIG та інші. Нині шукаю роботу зварювальником у стабільній компанії або розгляну різні пропозиції. Крім того, я також займаюся рекламою в Meta (просування бізнесу у Facebook та Instagram).
-
Так. Україна дозволяє громадянам володіти двома закордонними паспортами одночасно.
-
Можливо хтось знає про хорошого гінеколога?
-
Привіт, шукаю 4 особи, яким потрібна підписка на Duolingo (додаток для вивчення іноземної мови), ціна 20 $ на 12 місяців. Напишіть мені в особисті повідомлення, якщо цікавить.