Український Монреаль
-
Що за хєрня? Як це вони не могли довести, що у них легальні гроші?? А документи з продажу будинку в Іспанії вони спалили?? Далі: якщо у них готівка за цей будинок, значить вони її або нелегально ввезли до Канади(?), або легально з декларацією ввезли до Канади(?), або в Канаді з рахунків зняли(?). Якщо перше - досить дивна поведінка, якщо друге і третє - знову не бачу проблем з підтвердженням легальності грошей на перший внесок. Я навіть не буду розглядати тут інші питання до цього допису(а у мене їх чимало). Цей допис мені нагадує іншу розповідь про пару, яка отримуючи мінімальну зарплатню за три роки пішла і купила собі будинок(в кредит, звісно, але все ж...). Що за любов до всього рожево-поняшного і навпроти до якогось хорору? І перепощують же ж таке лайно...
-
Можна привезти 10т готівкою нічого не кажучи. кожен привіз 10т ось у них 20т. А якщо вони вже кілька років, то вони поїхали до родини і привезли ще 20т на приїзд. Ось у них вже 40т готівкою. А в Канаді якщо у тебе більше 5-10т готівкою (точно не пам'ятаю) і ти не можеш довести, звідки вони у тебе, будуть проблеми.
-
НАЙМ НА НАЙМ!! Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна *АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОМІЧНИК. *ВВЕДЕННЯ ДАНИХ. *ПРЕДСТАВНИК СЛУЖБИ КЛІЄНТІВ. Зарплата: $30/35 на годину/тиждень ($700) Гнучкий графік роботи Вимоги: базові навички друку та вміння слідувати інструкціям Дні: з понеділка по п'ятницю Доступно для пенсіонерів-студентів і матерів, які залишаються вдома. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Якщо не декларували гроші то легко. Ніхто тут не платить кешем за великі покупки. Не прийнято. Спробуйте піти в автосалон і купити машину саме за кеш. Я посміюсь. Гроші мають бути на рахунку і не менше 3 місяців бажанно
-
Валізу треба на літак, а на машину можна по кишенях розсувати
-
Не чек, не банківське зобовʼязання а саме валіза налу?
-
Пишіть більше деталей бо завалити можуть адміни як крипто спамера
-
САме готівкою?
-
Приймуть гроші за машину. Але можуть трохи більше питань мати. Їм вигідніше продавати і машини, і фінансування на них, а не лише машини
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Правда буде ось десь посередині історій цих твох брокерів. Перший занадто обережний, другий занадто ризиковий.
-
ну з того що я чув за умовні 40к вони не беруться ціна середньої нової машини