Український Монреаль
-
Ще раз повернемося до продажу будинку в Іспанії: документи про продаж спалені, реєстри і кадасти в Іспанії вичищені, усьо! Доказів нема!
-
Історія не моя, але я думаю, що це дуже корисна історія. Коли я купив свій будинок, я провів власне дослідження та самостійно підрахував, яку іпотеку я можу взяти. Тож коли я пішов у банк, я вже знав, яку іпотеку можу просити. Якщо хтось має базові навички математики та знає, як користуватися Google, ви можете зробити це самостійно. Кілька банків запропонували мені менше, ніж я міг взяти, а несколько запропонував мені точну суму, яку я розрахував. Крім того, на мою думку, не спілкуйтеся з брокерами, спілкуйтеся безпосередньо з банком і домовляйтеся.
-
Як ви будете знати що у банку найкращий відсоток? Крім цього, за бортом залишаться такі контори як True North
-
типу
-
по підписали зобовязання купити і не виконали за цей час будинок втратив ціну
-
ну тобто умовно від ревеню не сховаєш
-
так само як машина через регу
-
нуну хата в Монреалі теж валіза тільки трохи менша і купівля хати тречиться сама по собі через договір
-
ну я ж не кажу що звучить реально такі кейси в плані суду то той ще треш можливо перша інстанція і пропише щось потім апеляція відмінить