Український Монреаль
-
Що ви тут за базар розвели, навіть не базар а курник якийсь
-
З Дніпропетровської. Але родичі у мене по всій лінії фронту і в окупації
-
Чесно кажучи дуже поверхнево він про це говорить. Путін вирішив війну почати не у 2014-му. Усе було сплановано задовго до цього. Як тільки ядерку у нас віджали, вже всі знали шо росія до нас полізе (Клінтон на камеру сказав що вони на нас нападуть). Моє покоління тупо з дитячого садочку готували до жесті, дівчата вчилися бути медсестрами, а хлопці - кидати гранати (запитайте у канадських дітей чи вони можуть по команді «гази!» перестати реготати і вдягти протигаз спочатку на себе, а потім на сусіда по парті). При цьому в різних областях чомусь була різна програма навчання. Відправили мене якось із Дніпра на одну чверть у третьому класі у Донецьку область до бабусі, і у мене був шок від того совка який я побачила. Російська мова була у школі чи не найголовнішим предметом, і її вчили кожного дня. Я іще тоді подумала «чого вони над нами знущаються якщо нам екзамени до вишу здавати українською?» (так, я третьому класі вже думала про виш😂). Розкол суспільства був підготований, про те що буде війна було зрозуміло іще у 2012-му, бо усі медіа скуповували росіяни і полювали на тих хто був патріотом (багато повбивали), знайомі з росіі вже тоді почали із піною у роті нести усяку єресь (бо передивилися свого телевізора), про Януковича взагалі мовчу. Єдине шо у ньому було хорошого то любов до страусів. І тоді вже було зрозуміло що коли у нас таке робиться, то нормально жити нам не дадуть. Бо можна всюди влізти, підкупити, промити мізки (особливо віруючі постраждали від промивання), усе через те що у нас не було війни у 91-му. Коли люди не знають ціни тої незалежності, тоді важко їм пояснити навіщо нам бути дружними і дбати не тільки про себе, і навіщо певні речі треба відстоювати. Звичайно можна шукати винуватих, але повірте, багато людей у нас є чесних і порядних, та їм просто не давали дійти до тої влади, їх звідти виганяли одразу як вони не хотіли красти і ділитися з ким треба. У росіі на жаль по владі мафія, а проти мафії тільки така сама сила потрібна. Нам просто не пощастило, як Польщі у Другій світовій, опинитися поруч із психованими сусідами.
-
Я вчила історію із заглибленням, не хвилюйтесь. Мені доводити нема чого. Ви б дуже здивувались якби побачили наскільки відрізняються реальні історичні документи і свідчення від того що нам дають по програмі вчити.
-
Хіба твоя жінка не програмує з тобою? От диво! 😁
-
У мене два історика у сімʼї. Я можу навішати краще за Портнікова😂, тільки історію переписують усі кому хочеться. А як хочете правду, то треба літописи бояр піднімати.
-
Щось ви пасивно-агресивно налаштовані. Не створюйте будь-ласка таку атмосферу у групі, щоб людям не хотілося одне з одним розмовляти. Це не тільки неприємно, це нам усім взагалі зараз не потрібно.
-
Ой, правда? А Кубань просто повз пролітала і приєдналася до Росії? Там люди досі більш українізовані ніж у нас у деяких регіонах😄. Крим віддали бо там була суха земля, не було прісної води, це був неприбутковий абсолютно шматок землі. Беріть собі, доводьте до ладу, а ми потім назад заберем.
-
Де я особисто поставила під сумнів чиюсь освіту? Або може пожартувала про чиюсь сімʼю? З моєї сторони агресіі немає. Я взагалі до людей ставлюсь дуже добре. Надобраніч усім😊 Нехай ця війна закінчиться якнайшвидше.
-
Історія і прогнози це 2 різні речі, та і усі прогнози це вилами по воді
-
Це було відповіддю на припущення що я поганенько вчила історію. Є зверхнє ставлення, а є відповідь на принизливе припущення.
-
всім привіт, я Фотограф влаштовую Фотосесі в локаціях міста Монреаля, Красиво та якісно не дорого + безкоштовна обробка фотографій, Мої роботи можна переглянути в інстаграмі: sana_photographer1 кому цікаво пишіть