Український Монреаль
-
Доброго дня усім, Хтось кидав пост з новорічним потягом . Можете ще раз продублювати? Дякую
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи хто-небудь міняв дівоче прізвище на картці RAMQ? Як це зробити? Бо моя мама не може пройти реєстрацію у новому сервісі ідентифікації Carbet santé. Дякую!
-
То дуже здивуєте якщо зможете поміняти.
-
Проблема в тому , що вона вже є в їх системі під дівочим прізвищем 😕
-
Так, вони відмовляються це зроби, але наш "добрий" гавернмент презентував нову систему замість clicksequr для ramq, і у 2025 році він вже не буде діяти, то ми не матимемо доступ до Carnet santé та інших сервісів RAMQ onlie. Підозрюю, що ця система пошириться і на інші сервіси. Тому, думаю, буде багато таких як ми 🤯
-
Головне - щоб у всіх накрилося. Тоді провінція почне чухатися і запропонує якесь рішення.
-
Дуже сильно відрізняються так звані disposable (після податків) і discretionary (після сплати податків + базові потреби: житло, транспорт, базова їжа, медичні послуги) income. За discretionary income людина в Україні з $2000-$3000 могла дуже сильно вигравати у канадійця з начебто великою зарплатнею C$100,000/year
-
Зараз ціни в укр злі. Їжа майже на одному рівні крім базових речей типу хлібу картоплі
-
Що саме? Не зрозумів.
-
Знаєте) в менше чистими на руки виходить менше ніж в Україні 😂 але це поки плачу qpp
-
Різниця я б сказав в податках, ФОП типу платить фігню , тому на руки виходить різниця суттєва
-
Зараз у Львові 1 бедрум в новобудові 450-500 юсд. Всі сервіси типу медицина , краса , ресторани в пару раз дешевші. Продукти так майже канадські ціни.
-
Мама після поїздки сюди порівнювала - різниця не дуже то й велика. Хати в умовно безпечних регіонах теж коштують немало. Ще коли я виїзжав в середині лютого у львові хати були по 600-800 юсд
-
бо такси як тут майже