Український Монреаль
-
Він не сам задзвонив Трампу)
-
та це ви тупите) Я писала, що це була частина плану Перемоги, ви писали, що Зеленський це запропонував.
-
є книжка на 400 сторінок, українською, pdf
-
Це все театр) колись зрозумієте)
-
Бо ваші відповіді створюють ці всі запитання)))
-
Про що йде мова про "вплив на вибори"?
-
Підхотовка то тести собі проходіть ось тут на сайті, подібні тести будуть і на екзамені із теорії: testdeconnaissances.saaq.gouv.qc.ca/en/quiz/question/vehicule/auto/code/8066 Після вдалого зданого теоретичного екзамену - треба здавати практичний, зазвичай його назначають через 2 з половиною місяці, або 3, за цей час у вас є щоб покататися достатньо з інструктором із водіння, якого ви також знайдете самі, щоб підготуватися до цього екзамену, ціна питання екзаменів - не дорого, актуальні ціни вам скажуть, може на сайті saaq.gouv.qc.ca
-
Посла так і не звільнили. Вчора Вона також була на зустрічі. Трамп авжеж ще той .... Але завдання України було б знайти як з ним працювати. Чим тепер виллється ця суперечка, важко уявити. Чи звинувачую я когось @Victory_Melnik ні не звинувачую. Пояснюю лише чому результат перемовин - був досить очікуваним. і що в цілому Україна і США почали руйнувати відносини задовго до вчора
-
Звинувачення у намаганнях повпливати на вибори. www.unian.ua/world/vizit-zelenskogo-do-ssha-respublikanci-rizko-vidreaguvali-na-poyavu-prezidenta-na-zbroyovomu-zavodi-12770025.html glavcom.ua/columns/ostapyarysh/vizit-zelenskoho-do-ssha-chomu-rozljutilis-respublikantsi-1022604.html#google_vignette заяви Зеленського про пропаганду у трампа 24tv.ua/zelenskiy-pro-reytingi-prezident-poyasniv-chomu-tramp-poshiryuvav_n2760103 Трамп назвав Зеленського Диктатором www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3962030-tramp-nazvav-zelenskogo-diktatorom-i-doriknuv-u-nebazanni-provoditi-vibori.html
-
Добрий вечір, буду вдячна за рекомендацію щодо бухгалтера, що допоможе з заповненням декларації ❤️