Український Монреаль
-
Тай прихід мерца в найближчому майбутньому дуже гарний сигнал
-
Вже втягується
-
До чого тут США?
-
Це було протягом усіх днів після Мюнхенської конференції
-
Теж хотіла про це писать. Висловлювати підтримку, і їх подальші дії- різні речі.
-
Прослідкуйте краще за останніми заявами про допомогу, про те що Мерц декларує, тощо. Франція літаки свої надала перші і т.д.
-
Ви переоцінюєте можливості трампа
-
А це тут до чого?
-
Не буде цього
-
До всього що я написав вище. У США є вплив на Європу, і якщо Трамп захоче припинити всю допомогу Україні - він може це зробити, шантажуючи Європу. Європа не здатна замінити США у військовому плані в найближчі 2-3 місяці чи навіть роки. Реально щоб замінити все те чим США "допомогає" європі - треба років з 20. Чи захоче Європе ризикувати своєю обороноздатністю - підтримуючи Україну - дуже велике питання. Вони банально не можуть Угорщину вгамувати, а це питання було по російському газу. А що буде коли стане питання про Обороноздатність (і я зараз зовсім не про 5 статтю НАТО) страшно уявити.
-
Я оптимістичний по Європі Мерц декларує багато речей Трамп давно казав - вийду з Європи, не здивуюсь якщо все таки буде якийсь аналог НАТо контингенту створений на заміну американським, тут все залежить як швидко Європа розгорне свої ВПК, і найшвидший спосіб допомоги Україні - загрузити укр ВПК на 100%, для цього не так щоб багато грошей треба.
-
Типу, трамп не диктатор, він не може продиктувати Франції не давати зброю Чи Британії Скоро побачимо що буде з Мерца
-
Говорити можна про багато що Але якщо Америка виходить то це означає що НАТО вже не НАТО А тоді всі по іншому зашевеляться