Український Монреаль
-
але давай так шоб не тільки на словах, бо був тут Куаетщік один, у монастирі всім казав що проти війни, а дівчені з чату підійшов і почав продвігать повєсточку руського світу))
-
Не дивно що у нас такий розкіл у країні коли ми один одного собаками називаємо, а ще Квебек якийсь не такий із французькою. Вони тут хоч нормально між собою живуть.
-
Своїх же проти себе налаштовуємо.
-
Оце мовне питання це від надлишку вільного часу, серйозно. Російськомовний, не російськомовний, якщо ти проти Пуйла, ти мені друг та товариш.
-
Бо ми тут всі такі розумні та вище російської, а солдатам пофіг і вони воюють.
-
Для максимального КПД так-то треба усім в ЗСУ :)
-
ну взагалі)) не то шоб я зараз хотів посперечатися, але ми організовуйемо мітинги у країні яка нас дуже сильно підтримуйе, і це файно, але для максимального кпд - нам треба полетіти разом у германію наводити шороху! бо там люди важаються, їм дешевий газ в очі попав
-
Я вам пару знайшов
-
З цим - згоден
-
На протесті біля посольства багато людей було.
-
Я казав про те, що мені не подобається, коли російськомовних українців називають "узькомовні свинособаки". Я вважаю це ксенофобією.
-
А про що?
-
роц мова це тільки патання часу.
-
Тут мова не про чат.
-
бо шоколадні у більщості прийізджають з країн, дай айті сектор просто мертвий, або майже мертвий
-
В цьому чаті, або сидять тихо або пишуть українською. Мовне питання не буде ніколи виходити на голосування. Дякую за увагу.
-
Вірю, що є досить багато українців, які розмовляють російською мовою. І тут в Монреалі, і на фронті.
-
Скажіть, у кого є 16-річні тут? Вам теж видали на них тільки ворк перміти? А як стаді отримати?