Український Монреаль
-
До речі, не пам'ятаю хто тут це писав, але ви були праві. Та й може іншим буде цікаво. Отримала тільки що рахунок за швидку, яку мені викликали люди 2 місяці тому. Субсидована ціна як резиденту Квебека (тобто стосується всіх вас, хто буде тут жити) - 125 доларів.
-
Хто може підказати щодо сімкарти?
-
Всім привіт, може хтось знає досвідченого косметолога? Бажано щоб робив різні ін’єкції краси
-
Це десь 144 години вийде.
-
Начебто курс 3 місяці. Потім подивимося.
-
Я планую. Але ще не вибрала школу. Але мені треба друга половина дня. Знаходила тут одні з 16:00 до 19:00 пн-чт
-
Я тому туди не ходжу, якщо в тебе апетайзери по 30 баксів, ти можеш дозволити платити своєму стафу нормально.
-
Це в теорії, а на практиці в Au Pied Du Couchon вони платять мінімалки і "велика честь у нас працювати" :)
-
Та і тут в нормальних ресторанах ділитися з кухарем треба.
-
На жаль, тут це дуже індивідуально і варто тихенько запитати працюючого кухаря підчас співбесіди.
-
Ну воно просто справді дивно коли в одному закладі кухарі отримують по 15 на годину, а офіціанти по 15 + ще 20-30 чайовими :)
-
От я бачу що декому Порошенко ще й досі в штани дзюрить. Колаборантка лізе з Українським паспортом до Канади і миттєво виникає Порошенко. Це він її сюди везе? Велика майстерність влаштувати чвару і тихенько перевести акцент. P.S. Оувердобуя краму виробництва 95-го кварталу йде на рюззо ТБ і досі. Отже у кожного президента має бути своя "ліпецька фабрика"
-
Я брала с собою майже всі ліки першої необхідності, окрім антибіотиків, вони по рецепту продавались, якщо була б можливість то і їх взяла б. Тут з ліками, я так поняла, проблема купити без рецепта лікаря. Також брала до кожного препарату вкладиш, який в упаковці йде. Не брала ліки такі як спрей в ніс, аквамаріс, сказали що не можна. А так ніхто нічого не сказав коли здавала багаж.
-
Я даю чайові тільки якщо це заклад, у якому я спочатку їм, а потім плачу, і є сервіс офіціанта, а не "підходиш на стійку та забираєш їжу". Інакше я не розумію чому тіпси йдуть офіціантам, а не кухарям, які для особисто мого досвіду набагато важливіші. :)
-
Я не люблю лишати, тут немає такого трешу як у США, де у офіціантів окрема мінімалка по 3 долари замість 15. Мене дратує коли бізнеси намагаються за мій рахунок субсидувати те, що вони не можуть надати людям нормальні зарплатні.