Український Монреаль
-
Шановні, декілька оголошень до вашої уваги. Ті хто рідко тут читають… ваша втрата. Поширюйте інформацію зі своїми близькими та друзями. УВАГА!!!! Змінилася дата. У п’ятницю 21-го жовтня о 19:00 відбудеться інформаційна зустріч з бухгалтерами та фінансовими представниками щодо податків в Канаді. У всіх є питання щодо переказу коштів в Канаду з України чи щодо заробітку тут. Також швидко прийде час заповняти декларацію прибутку. Таке враження що це буде як хелувін. Багато людей. Готуємось до чудової інформаційної програми. ВЖЕ Є ЧУДОВІ БУХГАЛТЕРА ЯКІ ПРОВЕДУТЬ НАДЗВИЧАЙНУ ІНФОРМАЦІЙНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ НАС. ТАКОЖ Є СТРАХОВИЙ АГЕНТ ЯКИЙ ВАМ ПРОВЕДЕ КОНСУЛЬТАЦІЮ. Вони теж з вами проведуть не тільки одну а ряд інформаційних зустрічей якщо треба. Такого відгуку від нашої громади я не очікував. Я сим в шокови. 3250, rue Beaubien Est Montréal, Québec H1X 3C9. У п’ятницю 4-го листопада відбудеться святкування Хелувін. Місця обмежені на вечірку то прошу писати мені в особисті щоб потрапити у список. Більше подробиць буде у оголошеннях. Нам показує практика: декілька людей в останню мить не зможуть бути. Я продовжую записувати людей. Буде просто палкий вечір. В останню мить прийти не зможете. З нами весело без алкоголю та з алкоголем. То буде мабуть і більше в два рази осіб які святкують з нами. Приблизно нас буде 150-200 осіб на здибанці Незабаром оголосимо дату і місце де буде відбуватися зустріч з імміграційним адвокатом. Орієнтуйтесь на середину листопада. На кожному із заходів буде вільний збір на ЗСУ t.me/montrealukrainians
-
Взагалі є, навіть якийсь перелік бачила на оф.сайті, але зараз не знайду вже( Але я везла досить багато всього, ще і знайомим, все було у багажі, ніхто нічого не казав. Летіла Air Canada через Ліон. Хлопець з Лондона летів, то з ручної поклажі забрали перекис водню, але наче тільки через об'єм
-
Ні. Це монреальська розсилка на email подій що відбудуться.
-
добрий день! підкажіть, будь-ласка, де гарний вибір автокрісел? В Велмарті не підібрали нічого(
-
Подали заявку на ramq коли ще жили на адресі А, отримали карти, переїхали на адрес В. Який алгоритм дій - просто подзвонити в ramq і повідомити їх, карти не будуть перевиготовляти? Upd: найшов, що можна змінити онлайн.
-
Кеш теж буду мати. Це на перший час по прильоту думаю мати якщо потрібно щось картою оплатити.
-
Кеш також можна знімати, але подивіться які обмеження наразі у вашому банку на максимальну суму закордоном на місяць. В банкоматах обмежень як таких немає, тільки до комісії банку картки за зняття додатково 2-3cad за транзакцію . якщо є змога кеш одразу привезти (usd, eur) то можна тут поміняти і потім наприклад покласти на канадський рахунок і користуватись.
-
Дякую. Це хотів почути.