Український Монреаль
-
Я б сказала що вказувати виделку це гарна практика, але я геть не завжди це бачу.
-
Де я таке писала ,не знаю. Але якщо Ви так зрозуміли, то Ок. Я писала, що «будь крутим і шукай гідну роботу та зарплату» . кожен може обирати, що хоче.
-
У багатьох вакансій справді фіксована та чітко прописана зарплатня, військові, лікарі, вчителі, всі урядові посади. Але майже все приватне це як себе продав, так і пішов.
-
Тому й найкращий спосіб підняти зарплатню це змінити роботу.
-
Ну, так всі роблять :)
-
не, просто то шо ви кажете то тримать на привйязi - платить так щоб не втiк але по мiнiмуму
-
Ахаха))) а де ви бачили роботодавців , які аж біжать спотикаються щоб побільше бюджета злити на персонал? 😅😂 якщо такі є, познайомте мене будьласочка))
-
Ну взагалі це ок, багато на які навички дивляться, soft skills, мови, наявність виду на житло та інше.
-
Так, але я працюю в конторах 1000+ людей, а не фріланс.
-
в тебе взагалi iнше, в тебе творча праця з портфолiо
-
В мене завжди так було.
-
то з твоiх слов вони хитрi дуже)) знайти супервайзера та платить йому стiльки щоб вiн не втiк, але й так щоб бюджета багато не витрачать
-
не порiвнюйте за айтi сферою бо там всi +/- знають собi цiну
-
не розумію вашої реакції, правда. коли я ходила на співбесіди, практично скрізь було написано «за результатами співбесіди». мені здається, у Канаді це звичайна практика для більш-менш адміністративних та супервайзерських посад. Якщо ти крутий, і шариш добре, тобі можуть запропонувати більше ніж планували, щоб не відпускати. а якщо на ділі ти «нуль», то і оплата відповідна.