Український Монреаль
-
Щ, ч, ю та інше :)
-
Я дуже радію що перед переїздом міняла, одружувалась ще в Україні, бо в мене повне бінго транслітерації було б :)
-
То я тільки зараз дізналась про те, що тут така система :)
-
Та мене якось навіть і не питали, свідотство на шлюб питали тільки на громадянство.
-
Це може лише означати, що ви не сказали місцевій владі що ваше прізвище не є дівочим
-
Якщо чесно, я так вже тут багато років і подовжувала медстрахування, і все одно видавали на те, яке зараз.
-
А в мене не буде проблем із тим, що в мене усюди чоловіче? Мене навіть не просили жіноче показати ніде.
-
напарнику мисливця
-
Кому?
-
То внутрішній паспорт , він тобі не треба тут .
-
це був невдалий натяк,що треба схуднути😅
-
Суд дав умовний термін мисливцю, який пристрелив свого напарника, подумавши, що це кабан
-
♈️ Овен 23 серпня. ✨ Ти не готовий брати на себе відповідальність, тому що зараз й інших справ повно. ♉️ Телець 23 серпня. ✨ Твоє серце знову в небезпеці... ♊️ Близнюки 23 серпня. ✨ У тебе свій шлях, не слухай всіх підряд. ♋️ Рак 23 серпня. ✨ Хочеться чути фразу «вийдеш за мене?» не лише на роботі. ♌️ Лев 23 серпня. ✨ Вмикай психолога! Сьогодні будеш «рятувати» людей) ♍️ Діва 23 серпня. ✨ Складно бути перфекціоністом, коли ідеальний тільки ти сам. ♎️ Терези 23 серпня. ✨ Не витрачай молодість на образи, вмій прощати. ♏️ Скорпіон 23 серпня. ✨ Може з Овном або Скорпіоном спробуєш? ♐️ Стрілець 23 серпня. ✨ Сьогодні всі зрозуміють який ти шикарний. ♑️ Козеріг 23 серпня. ✨ ААААААААААААА. Можлива зустріч з КОЛИШНІМИ. ♒️ Водолій 23 серпня. ✨ Завари чайок, увімкни фільм і відпочинь. ♓️ Риби 23 серпня. ✨ Не витрачай сили на цих людей, вони тупі. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Саме так!!!
-
🗓 23 серпня, вівторок ✔️ 181-й день війни ✔️ ще один день до Перемоги 🇺🇦 ✔️ День Державного Прапора України 👈 про цей день на нашому сайті ✔️ Європейський День пам’яті жертв сталінізму і нацизму ✔️ Міжнародний день пам’яті жертв работоргівлі та її ліквідації ✔️ День міста Харків ✔️ День недорогих авіаквитків (Cheap Flight Day) ✔️ День кукурудзи в олії (Buttered Corn Day) ✔️ День навігації інтернетом (Internaut Day) ✔️ Лаврентіїв день (Свято мірошника) ✔️ 235-й день року ✔️ До кінця року - 130 днів @calendarday 🌅 Схід сонця 05:59 ☀️ Сонце в зеніті 13:00 🌥 Захід сонця 20:01 ⏱ Тривалість дня 14:02 🌘 Старий місяць (26 день) Іменини: Роман, Лаврентій, Фелікс, Агапій, В'ячеслав День народження: 1941 - Ед Робертс - американський інженер і підприємець, який розробив перший комерційно успішний персональний комп'ютер Altair 8800 у 1975. 1974 - Сергій Жадан - український письменник, поет, перекладач, громадський активіст. ❤️ @with_love_card - листівки — Детальніше про свята сьогодні А що завтра❓
-
З Днем Прапора України! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Скажіть пліс,чи потрібно переводити на англ мову документи такі як додаток до паспорта і тому подібне?
-
😁😁