Український Монреаль
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи десь можна взяти з допомоги дитяче харчування? Дякую
-
Тільки що прийшла з банку Дежардін, дали такі маленькі подарунки: термос та на вибір українську книжку для дитини. В них гарні умови по страховці авто та квартири. Та ще гарні умови на зняття готівки з картки, на 2 роки немає відсотка
-
-
у desjardins минулого року була найдешевша, я робила кілька квот і у них було саме нормальне. Зарахували українські права з повним стажем. На дві машини + будинок було щось біля 300 баксів, це розширена страховка з великою liability тому що машина була в кредит і автосалн потребував то якщо брати менше покриття то напевно буде дешевше упд: бачу там про покриття розмова, у мене 2 млн(знову ж таки вимога автосалону була). Машини одна 20, друга 19 років
-
Дотримуйтесь мови
-
Ага... Може місцеві підкажуть. 100к якось мало звучить. Мені радили брати побільше тому, що: 1. тут інші ціни. За те, що постраждав бампер при аварії кажуть, шо ціна може дойти до кількох тисяч. 2. Не дай бог, але випадків може бути кілька, або просто кілька авто можуть пострадати. Але мені радили звичайні люди, тому то цілком може бути поломаним телефоном
-
У вас local 🚙досвіду нема. Не варто порівнювати з іншими людьми. Зробіть більше quotes (запитів) з іншими страховками і порівняйте для себе.
-
Більше різних спитати і та що дешевша - та і буде найкраща. Так ми робимо.