Український Монреаль
-
Привет всем, Ищется мастер на стройку в частном доме для ремонта в Монреаль, Канада
-
Навіть тут в чаті є щуренятко яке кидає інформацію учасникам з посадами 🙃
-
Вакансій більше чим населення яке шукає роботу
-
До речі, за весь рік(від травня до травня) я вже порадив багатьом знайомим змінити роботу або допоміг знайти. В індід, можна подати резюме на 12 посад як мінімум в день і тоді буде важко навіть організувати свій час щоб на всі дзвінки відповісти. Роботи як то кажуть: хоч греблю гати.
-
А дайте будь ласка контакти
-
Я би на його місці поправив CV і Лінкедін так, ніби він вже в Канаді. Ще би купив канадський номер в Fongo, поставив би канадську адресу в ЛІ і CV. І тоді думаю, що мали би з'являтися запрошення на співбесіди. І в анкетах, і на співбесіді його будуть питати, чи має дозвіл на роботу. Треба казати, шо та, за місяць буду вільний, і ворк перміт на фінальній стадії, чи шо вже отримали, який в вас там статус. Ну і найголовніше - тягнути інгліш...
-
Він намагається стати frontend developer. В Канаді дуже висока конкуренція в іt, навіть не знаю, чи зможе він хоть якусь роботу знайти. Дякую за пораду, ми також хотіли саме в Монреаль, тому що доступніше житло, та в нас не так багато заощаджень на Торонто напевно не вистачить.
-
Ким він пробує ввійти в ІТ? В Монреалі досить багато ІТ і відчутно дешевше, ніж а Торонто. Тут можна знімати таунхаус за ціною квартири в Торонто. Страховка на машини і садочок теж відчутно дешевші. Коли моя дружина тут шукала роботу в ІТ, то половина вакансій відпали, бо хотіли знання французької. В Торонто зате кажуть, що сконцентровано десь 70% ІТ вакансій. Але дорого. Як компромісний варіант можна жити в Гатіно, це буде дешевше, і працювати в Отаві. Там має бути ІТ теж. Якщо не знаєте, чи не впевнені, ким будете працювати, то зазвичай починають з survival job: в супермаркеті, на будові, в кафе, з B2 я би попробував ще в кол центр ...
-
Доброго вечора! Ми з чоловіком та 1.5 річною дитиною не можемо вирішити, що обрати Онтаріо, чи Квебек.🧐 Чоловік намагається увійти в it, я ще не розумію, ким зможу працювати і як швидко) Між двома провінціями якщо порівнювати, де хоч трохи легше новоприбулим? Французьку не знаємо зовсім, англійська в мене b2, у чоловіка a2. Буду вдячна будь-яким порадам та думкам з приводу мого питання)
-
Вітаю. У нас багато спільних знайомих
-
Мені треба терміново. Для ЗСУ
-
Meest не питав?
-
Почитайте опис чату
-
До нас приходив полісмен. Попросив вийти до нього усіх дорослих, спитав чи вдома хтось ще живе, та і все. Хз чи ми були підозріли чи просто так зайшов Жодного разу не телефонували
-
Да, всё верно, только на 14 день не нужно делать тест) Звонят 2 раза за всёвремя, если никаких подозрений не вызываете, то в гости никто не придёт с проверкой
-
Спасибі . Це добре
-
Мабуть хтось знає яка компанія швиденько перевозить бандероль на територію України