Український Монреаль
-
Все пройшло добре, тому дарма не хвилюйтеся. Головне підготувати всі необхідні документи перед польотом. По прильоту заповнюєте декларацію в спеціальних автоматах. Далі слідуєте в спеціальний зал, де в порядку черги вам видадуть дозволи на роботу і навчання. Потім отримуєте багаж. І біля самого виходу знаходиться куточок, де українцям нададуть необхідну і корисну інформацію.
-
Вітаю. Рідні завтра прилітають до Монреалю. Підкажіть, скільки займають процедури в аеропорту? Вони ворк перміт отримують і у кіоск для українців зайти трема. У мене в Торонто три роки тому це 3 години зайняло, а це ж до ковіду ще (побачив в закріпленому про 2 години, дайте знати якщо є оновлення)
-
Кава як смола 🤤. Арабські перукарні такі
-
Вітаю.
-
Думаю, можна в резюме вказати адресу готелю. Зазвичай, дивляться лише в якому ви місті та який у вас поштовий індекс, щоб розуміти де ви приблизно знаходитеся. А якщо вас запросять вже на інтерв’ю, можете пояснити ситуацію і попросити зустрітися по zoom
-
Доброго дня!потрібна порада бувалих))намагаюсь податись на пропозиції по роботі, але майже всюди просять вказати свій адрес. Я можу вказати адрес готеля, в якому планую проживати по приїзду. Тільки проблема в тому, що я там буду жити тільки через місяць. Фактично я знаходжусь за медами Канади на момент заповнення заявок. Якщо заповнити теперішній адрес, боюсь, моє резюме навіть дивитись не будуть🤷🏻♀️
-
-
У нас вклеєні візи у паспорта дітей
-
🦸🏻♀️🇨🇦Канада, Торонто "Будь таким же сміливим, як Україна!"💛💙