Український Монреаль
-
В плані?
-
тільки не летіть через францію, там завжди в когось проблеми
-
В плані що у людей там виникають то ті чи інші труднощі. У кожного своя історія. Рекомендую Германію
-
А там вирішуйте
-
Я особисто влітку летіла через Париж, моя історія що їм не підійшли дозволи на вивіз дітей, нас на рейс не посадили, ми стали вирішувати питання що за проблема з документами а виявилося у них співробітник не компетентний і ми вилетіли на наступний день, бронюючи нові місця плюс 300 євро і ніч в готелі 500. Моя знайома на тому тижні летіла. Виникли питання з багажем не посадили, а на наступний день проблеми не було. А так ще є знайомі к яких були проблеми. І у кожного щось своє. Всі хто летів через Німеччину все добре. І рекомендації між літаками з пересадкою не менше 3 годин .
-
Привіт, порекомендуйте будь ласка дантиста, у хлопця пульпіт, помирає від болю
-
Хтось купляв місця в Condor? Як Вам це вдалось?
-
Доброго ранку, може хтось знає де в Монреалі можна купити контактні лінзи?
-
Купити можно тільки онлайн, або до лікаря треба звертатися
-
Ви не праві
-
Е, я гґне встиг номер картки скопіювати
-
Якщо у людини скрутне становище, і вона не вивчала українську мову?
-
Доброго ранку, хто може порадити куди йти і де шукати. Ми знаходимось в коте-де-неж біля Ораторії. Треба купити телефон айфон 14 та сім пакет (дивимось на chart). Все це треба робити в офісі чатр? Подивилась по карті пішки нам 45 хв. Чи можна в якомусь молі чи плазі все це придбати? Потрібно брати паспорт чи ворк перміт? Дякую, якщо розжуєте мені по крокам.
-
Краснова, ти знов за своє!?