Український Монреаль
-
Бо йому невигідно гратися з цим - це перше. І забагато роботи - друге. Мій знайомий механік навіть від гугл-позиціюнування на карті відмовився тому що забагато роботи і без реклами.
-
Ну а як в Україні перевіряв? Загнати машину на СТО? Ну тут може механік з тобою поїхати. Баксів за 100, якщо знайомий, або 200, бо це все час і вони менш $70 не беруть за годину.
-
Тут, навпаки, ділери косять під "громадян" щоб через kijiji продати щасливому покупцю якусь машину. Бо ніхто толком не знає, що скільки коштує, на цьому вся канадська торгівля зацементована - від огірків в супермаркеті до телефонів і машин.
-
Тут до автівок як і до інших речей типу якості ремонту відношення набагато простіше. Тому помогатор тут це «набуя кобилі колесо» вибачайте за лінійність. Тут багато речей треба робити самому бо дорого.
-
Дивлячісь який бюджет і яка марка. За 10+ можна. Менше - треба постаратись.
-
Якщо варіант бюджетний то послуги помогатора за місцевими рейтами економічно необгрунтованні😂 Коротка кажучі як я розумію 5-7к то буде відносно корч😂
-
ну це не зовсім вірно. послуга пошука авто може коштувати 1000 на приклад. Це я порівнюю з Україной. а ось антифриз в моторі, або дивний стук, або пробуксування акпп може коштувати 2к+ та затримку в ремонті на місяці, це не рахуючи часу пошуку і те, що я говорив - зовсім незнайомий світ де ти не знаєш правил і нюансів.
-
Вдалось той гайд отримати ? Поділитесь ?