Український Монреаль
-
Я ще питав в україні в тих хто ганяє битки свідси й зі штатів що брати на яких пробігах і тд.
-
Ну а чи є гарантія що помогатор за 1к все це знайде і про це скаже? Ні нема. Треба просто враховувати деталі обираючи марки і моделі автівок. Тойоти тут мабудь не просто ж так в півтора рази дорожчі😂😂😂
-
Старі субарики теж небажанно.
-
Джипи доджі і тд ні Ніссани відносно можна все те що на 2.5 моторі(мурано 3.5 нініні) Тойоти так якщо бюджет дозволить(корола/кемрі/старий рав ~2011) Ваг небажанно але джетту можна за пробігами до 160. Про форди місцеві нічого сказати не можуть - не ганяли нічого крім фьюжнів. Там питання бо екобуст.
-
Доброго дня шановні Хто порадить гарного барбера який зможе привести в порядок волосся і бороду
-
так вони і дізлйкнули ж їх
-
ну я теж не скіловий в автівках гугл в поміч Шортлист моделей - часті трабли - особливсоті діагностики - просити карфакс і тд
-
го мож пп бо тут багато флуду від нас=)
-
хоча мені той же дарт подобається і ціною і потужністю але там забагато нюансів
-
Я були випадки, що не селили?
-
Всім привіт, шукаю людину яка може готувати порційно здорову їжу під замовлення на регулярній основі. Відпишіть в кого є контакти людей хто цим займається, або може хтось з ваших родичей чи ви самі можете допомогти. Дякую
-
Добрий день! Підскажіть чи селять зараз? Де знайти організацію, яка допомагає? Летимо до Торонто і там на автобусі до Монреалю