Український Монреаль
-
та я знаю, сама такою була колись. але штука досить неприєемна.
-
співчуваю :( з приводу безпліддя я б пішла до ще одного лікаря.
-
Знайшла місце в Лавалі , обдзвонила весь солей але тут не було місць Рандеву на 6 годину зробили На таксі доїхала Все ок) фолікулярна кіста знов Лікар сказав що раз там все бореться за існування то треба починати планувати дитину інакше може навіть безпліддя бути Охуіть не встать 😢😞
-
Так , дійсно, ми не про Вашу ситуацію. Тут медицина профілактична і є ще багато питань , які повинен Вам задати лікар, до якого Ви прийшли вперше багато років назад з Вашою проблемою ... Ви прийшли і сказали , що Ваші ліки закінчуються , які Вам допомагали.. Вас скоріше за все спитали, що Ви приймали , вияснили діючу речовину і підібрали Вам препарат подібний до українського. Приходьте до лікаря і ставте запитання по іншому. Все буле добре!
-
є ще телемедицина, там від 60 наче такі штуки можна отримати.
-
Календар вакцинації тут один для всіх дітей. Які рекомендації з цього приводу вам потрібні? Всю інформацію з цього приводу можна дізнатись у вашому CLSC. Регулярні візити д педіатру є, але у тих дітей, у кого є педіатр, але не кожного місяця, а згідно з графіком.
-
у будь якому випадку це не місяць
-
Ну шо вже поробиш ахах
-
там головне той сраний апоінтмент зловити, але у когось це легко, а у когось ні.
-
хтось дурак або дура, бо у волк ін майже нема черг якщо у тебе запис до лікаря
-
просто ліки може виписати будь який фізішен по рамк до якого можна у волк ін потрапити по запису через систему яка дає апоінтменти у рамках 2х діб