Український Монреаль
-
Блін, ну от мені хтось сказав, що або волк ін і чекати чергу, або запис на через місяць буде
-
Не пам’ятаю. Дуже давно. Просто посилився останні роки. (До речі лікар мене про це не питав.😀) Це насправді неважливо, ми ж не про мене зараз. Просто я про те - що так, напевно в критичних ситуаціях тут шикарна медицина. Але як вони можуть знати - коли настає критична ситуація? Коди людина вже свідомість втрачає?
-
🗿🗿🗿
-
чому місяць якщо до 48 годин?
-
І чекати місяць на запис я не могла
-
Тому що потрібно було вже, в мене закінчились мої таблетоси
-
а чому не через звичайного лікаря по РАМК?
-
Хоча в них є і вузькопрофільні, типу там жіноча консультація, наприклад
-
То не вузькопрофільний лікар був
-
Але я хз, як воно працює, типу я туди йшла натурально, щоб рецепт на конкретні таблетки взяти
-
На макгіл
-
Я в crea med ходила
-
Підкажи пліз про яку клініку мова приватну, бо я не бачила таких цін ніде
-
до речi у гугл мапс можно просто писати що саме вам потрiбно, умовно: фiзiотерапевт - так зручнiше в рази
-
Ви можете піти тут до приватного лікаря, але консультація 300$+. Черга може бути пару тижнів, або не Бути.
-
Ось питання до вас. Я приходжу з головними болями, частими, сильними. Звідки ви можете знати чи серйозна в мене ситуація, якщо ви мене навіть не подивились? Можливо проблема моя вирішується легко, а можливо ні. Ви не знаєте, бо ви всього навсього виписали мені знеболювальне.) Воно не лікує)
-
Треба дзвонити, абсолютна більшість працює лише по запису.
-
Люди, я розумію Ваше незадоволення медициною бо Ви звикли до іншого... Але з власного досвіду знаю , що якщо ситуація серйозна, то Вам нададуть допомогу кваліфіковану і в повному обсязі і досить швидко. Просто прийти щось попитати , здати аналізи бо цікаво який гемоглобін ( є люди , які просто здають аналіз кожі 3 місяці без показів лікаря, тому що їм цікаво). Тут так це не працює...і в тому є сенс і зрозуміє його не кожен ... бо є багато але.. А тепер можете писати свої обурення!!!