Український Монреаль
-
Все рівно де. В одну систему заходить. Тут це буде приблизно 250 CAD
-
«Повноцінний» - це для роботи в певних сферах, типу медицина, робота з дітьми, люди похилого віку тощо. Якщо саме такий треба, то краще в Європі пройти за два тижні до відльоту, щоб в аеропорту отримати одразу. А так то потрібно буде змінювати в Канаді ворк перміт після проходження мед комісії
-
Диван купляла в Optimum plus (в них є сайт), Чернігівського виробництва) По співвідношенню ціни та якості вельми непогано
-
Якщо зовсім нічого робити, то так, можна зайти у будь-яку групу Фб и почитати коменти під будь-яким постом 😁
-
Дякую, мені дуже приємно 🙏 Я коуч, і я не просто допомагаю іншим змінювати своє життя, а намагаюся сама жити за цими принципами. Для мене найважливішим ресурсом є люди. А тут це дуже відчувається. Якщо не можеш впоратися сам, обов'язково знайдуться ті, що допоможуть. Я зараз просто в максимальній вдячності до людей, яких тут зустрічаю ❤️
-
Я на разі можу допомогти моральною підтримкою, зрозуміти, що робити. Можете написати в особисті 😊 Просто є ще кармічний менеджмент і насіння, засіяні раніше 😊 Зміна життя - це робота над собою, це зміна мислення, це не менше півроку часу 🌷
-
Будь яка service canada
-
Хтось знає в яких walk in клініках приймають OHIP?
-
Доброго дня, може хтось знає українських лікарів,які приймають в Монреалі? Зараз шукаю інформацію в медичній сфері,до кого краще звертатися,особливо цікавлять дитячі лікарі і район Кот де неж. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію 🙏
-
www.quora.com/Can-I-use-my-Ontario-health-insurance-card-in-Quebec Скоріш за все всі. «деякі лікарі не оброблятимуть платіж через OHIP. У такому випадку ви просто платите під час надання послуги, а потім надсилаєте квитанцію для відшкодування, як зазначено в цьому розділі короткого опису www.ontario.ca/page/ohip-coverage-across-canada#section-7»
-
Школа