Український Монреаль
-
Друзі! Наша спільнота зростає. У нас все більше ресурсів щоб був контакт з вами. У нас можливість щоб інформація знайшла свій шлях до вас. Ось наші різні сполучення зв’язку з вами: Основний чат t.me/montrealukrainians Оголошення по Монреалю t.me/montrealukrainiansboard Важлива інформація для всіх t.me/Montrealukrainianschannel Чат для вивчення та обговорення французької t.me/francisationukrainiens Наша сторінка в інстаграм instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= Наша сторінка у фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100089960390651&mibextid=LQQJ4d Це ще не все у нас ще чатик для Молоді та чатик подій які на дану мить тільки по запрошенню. З питаннями до t.me/lyrakit t.me/still_dont_know_my_name З питаннями про спільноту та з питаннями про оголошення/рекламою звертайтесь до: t.me/voyageur_errant
-
Привіт,мене звати Юля!🎶🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ❕❗Я точно знаю як це зробити на уроці Вокалу (online)🌐❕❗ Адже з'їла на цьому п'ять пудів солі і врешті заснувала свою МУЗИЧНУ ШКОЛУ ОНЛАЙН sing яка навчаю дітей та дорослих по всьому світу ✔️Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках. Такого ви не зустрінете н і д е !!! ✔️Маю вищу освіту ✔️Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✔️Виступала для Юлії Тимошенко,а також по всьому світу на гастролях 😅 ✔️Провела понад 4000+ тис уроків ✔️Доступний формат: індивідуально (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ⬇️⬇️⬇️ -Перший урок 3💶 євро! Або 3 💲