Український Монреаль
-
Одразу всі пішли гортати фото Насті.. )))
-
Вечір п'ятниці, хто гоу на паті якесь?
-
А шо за Настя?😝
-
В Квебеку Міністерство Іміграції має курси францизасьона. Вони зі стипендією. Є 3 варіанти : 1. Фул тайм ; 2. Парт тайм; 3. Онлайн. Щоб записатись на фул тайм, вам потрібно зареєструватись на сайті. Тут є більш детально про реєстрацію👉 www.quebec.ca/en/education/learn-french www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dacf/faces/faces/pages/csq.jspx?lang=en реєстрація коду авторизації www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dossierClient/faces/pages/creerProfilConsultationCodeAutorisation1.jspx реєстрація з кодом авторизації В кінці реєстрації вам прийде 2 листа. В одному з них буде пдф файл з адресою і інформацією. Вам потрібно відправити цей лист на адресу , яка вказана разом з сіном і ворк пермітом. Все. Тепер чекайте. Зазвичай, з вами зв’язуються через пошту і вказують коли і де саме в вас будуть курси. Також, там буде написана інформація з приводу стипендії. В основному чекають 2-3 місяці на курси. Стипендія. 208 дол кожну неділю +100 на транспорт. Як я можу отримати гроші? Вам прийде чек на вашу адресу , яку ви вказували при реєстрації. Якщо ви переїхали - повідомте про це адміністрасьйон ваших курсів. Чек ви можете сфотографувати і підгрузити в додатку, або зробити все через віділення вашого банку. Чи можна пропускати курси? Ні. 15год пропуску попередження. 20год попередження. І 30 год вас виганяють. Чи можна запізнюватись ? Не більше 15хв, інакше вліплять пропуск. Де проходять курси? Все індивідуально: в когось в колледжі , в когось в університеті. Ви не можете знати, куди вас відправлять. А чи зможу я вивчити з 0 знань французької ? Так, бо ці курси спеціально зроблені для вас аби ви вчили нову мову. Якшо сидіти і втикати , то наврядчи у вас шось відкладеться. Якшо писати,читати і говорити - то все вийде.
-
Добрий вечір! Підкажіть хто небудь, це я маю свідоцтво про народження прикріпити чи який документ? Заповнюю форму на 1500 на дитину
-
Є тут хто активно бінансом користується і в темі? Потрібна невеличка послуга, віддячу.
-
Пишу в приват 🙏
-
Всі ми проходимо ті самі труднощі з пошуком праці. Я також їх проходив. Тому пропоную допомогу (з оплатою) у висиланні Ваших резюме. Якщо Вас цікавить така форма пошуку праці, то в приватних повідомленнях прошу прислати Ваше резюме, назву професії, яка Вас цікавить, місто / провінція, де Ви хотіли б знайти працю. Оплата 1 CAD за кожне відправлене резюме. Ви самі визначаєте кількість відправлених резюме. 20-50-100 на Ваш вибір впродовж одного дня. Після Вашої оплати і мого виконання завдання (підтвердження відправлених мейлів отримаєте), буду Вас інформувати про можливі інтерв'ю. Сумлінне виконання завдання гарантую.
-
Доброго дня,може хтось продає авто????шукаю велике авто для роботи на будівництві
-
відправляв з канадської кредитки через пейсенд. все ок.
-
Paysend з канадської кредитки на карту Моно. Як завжди, 10 хвилин і гроші на карті. Курс не пам'ятаю, але однозначно краще, ніж Вестерн Юніон etc. Єдиний нюанс - довелось зробити ще один акаунт на іншу електронну адресу, бо раніше у мене вже була зареєстрована Чехія як країна відправлення платежу і, відповідно, карти чеських банків..
-
комісія непогана.. звик, що там кінська комісія завжди була.. а курс не пам'ятаєте?