Український Монреаль
-
Так я також була приємно здивована, гривня зарахувалась за курсом 26,60
-
Всім привіт) Хто знає, де можна купити абонемент на міські велосипеди BIXI? крім самого додатку і сайту Чомусь не виходить оплатити
-
Всі ми проходимо ті самі труднощі з пошуком праці. Я також їх проходив. Тому пропоную допомогу (з оплатою) у висиланні Ваших резюме. Якщо Вас цікавить така форма пошуку праці, то в приватних повідомленнях прошу прислати Ваше резюме, назву професії, яка Вас цікавить, місто / провінція, де Ви хотіли б знайти працю. Оплата 1 CAD за кожне відправлене резюме. Ви самі визначаєте кількість відправлених резюме. 20-50-100 на Ваш вибір впродовж одного дня. Після Вашої оплати і мого виконання завдання (підтвердження відправлених мейлів отримаєте), буду Вас інформувати про можливі інтерв'ю. Сумлінне виконання завдання гарантую.
-
Український паспорт робиться в консульстві в Оттаві
-
З 12 до 14 можна вступати в статеві відносини лише з тими, з ким різниця у віці не перевищує два роки. Тому ваш друг трохи не зрозумів закони Квебеку
-
я отримував, це те що lmia тільки квебек?
-
Чи отримував хтось CAQ? Напишіть мені, будь ласка.
-
Квитки в тай😂😂😂
-
Можу порадити гарну клінику
-
+фінансова грамотність. Два предмети, що радянська школа не мала, і в результаті всі були бідні і аборти були замість контрацепції
-
В тай атмосферніше і вірогідно дешевше😂😂😂😂
-
Та ні. Монреаль-Норд
-
Все ок. Дякую
-
тимчасово хоча б?