Український Монреаль
-
Навіщо були зроблені ці фото ? Спеціально для мемів їх робили чи що ?😂
-
Блін, що це взагалі за чоловік і чим він займається і чому він став мемом ? 😂
-
В службу курьерской доставки требуется водитель-курьер. Расположение: Дорваль, (Монреаль). Более подробно в лс.
-
Сонечко, вже було сказано, что у 14 трохи зарано працювати. Напрацюєшся іще за все життя. Треба почекати хоча б 2 роки, потім можна починати працювати парт-тайм. Мене не хотіли брати на роботу навіть у 17, бо неповнолітні особи майже ніякої відповідальності перед законом не несуть у випадку якщо щось станеться на роботі. Навчайся, думай у якому напрямку хочеш розвиватись. Якщо ти добре на чомусь знаєшся, твої однокласники або одногрупники самі тобі роботу запропонують (я свої перші гроші заробила у 7-му класі, коли переклала текст із англійської для дівчини, у якої були проблеми із домашніми завданнями... так, то була одна гривня, але я зрозуміла для себе що у мене добре виходить робити). Можливо, ти можеш допомагати батькам, щоб їм було легше гроші заробляти (можна узяти на себе деякі домашні обов'язки), але шукати роботу поки що зарано.
-
Так, це правда. Але фінансова незалежність у такому віці - то не завжди добре. Людина іще формується як особистість, і це також потрібно враховувати. Це гарний час для пошуків свого призначення і роботи над своїми талантами. У такому віці можна хіба що працювати на своїх батьків або родичів, якщо у них є свій бізнес, і то кілька годин на день, а не повний день. Я розумію, що є такі діти, які реально розумніші за багатьох дорослих, але фізично і психічно вони не готові до стресів і навантажень, які дорослі переносять легше. Якщо є певні закони, то мабуть є причина чому їх взагалі прийняли.
-
Просто якщо я вгадав, то в хлопця можуть бути аб'юзивні батьки які до нього відносяться доволі зверхньо, не цінують його інтересів, точку зору, досягнення, бо він же лише дитина. Це теж стрес. по собі згадую що неприємно відчувати свою безпорадність, несвободу в багатьох питаннях. Наприклад я підробляв уже у 16-17,офіційно працевлаштувався зразу ж як з'їхав в Київ на 1 курс через місяць після 18. А гроші дають таку свободу, тож хлопець закономірно прагне їх отримати. Але мабуть прийдеться все ж потерпіти до 16
-
Це залежить від самої дитини, наскільки вона самоорганізовані,цілеспрямована і чим вмотивована. В мене є друзі у яких син з 14 років почав працювати в літній сезон, потім півроку навчального, а потім взяв паузу. У нього була ціль, він хотів купити собі комп'ютер і він заробив гроші. Він хотів дарувати подарунки родині, він заробив на це гроші. На мою думку, це і є частина виховання і формування особистості.
-
А Вам не здається що робити такі закидони не дуже корректно? Попахує наклепом як на мене.
-
Доброго дня Якщо хтось має час, можете написати в приватні повідомлення мені враження від міста, від Канади взагальному. Спасибі всім хто зможе відгукнутись