Український Монреаль
-
Порівняння усіх федеральних та провінційних допомог по кожній провінції у 2022 році. У цей розрахунок входять як федеральні виплати (GST/HST, Climate Action Incentive Payment, Canada Child Benefits, one-time housing benefit), так і провінційні фінансові допомоги, які у кожній провінції мають свої різні критерії та методику розрахунку. Щоб кваліфікуватись на усі допомоги, потрібно, крім податкової декларації, також подати і аплікації для певних програм. Розмір провінційних виплат залежить від того, чи люди працевлаштовані та розміру доходу. У порівняльній таблиці для прикладу вказані сукупні максимуми цих виплат для одиноких людей, самотніх батьків з дитиною та подружжя з двома дітьми. Як бачимо у провінції Квебек найбільші соціальні виплати та для сім'ї з двома дітьми можуть становити понад $58 тисяч на рік. У Альберті для порівняння така сім'я отримає тільки $35 тисяч на рік.
-
Найскладніше зустрічатися з... Овен — Козеріг Телець — Водолій Близнюки — Скорпіон Рак — Стрілець Лев — Риби Діва — Терези Терези — Діва Скорпіон — Близнюки Стрілець — Рак Козеріг — Овен Водолій — Телець Риби — Лев
-
♈️ Овен 29 липня. ✨ Тобі слід попрацювати над тактовністю. ♉️ Телець 29 липня. ✨ Нехай ти не ідеальний, але хорошенький. ♊️ Близнюки 29 липня. ✨ Літо точно йде за твоїм планом? ♋️ Рак 29 липня. ✨ Стосунки чи дружба? ♌️ Лев 29 липня. ✨ Не пощастить комусь зі мною :) ♍️ Діва 29 липня. ✨ Ох, ну і нагрішиш ти сьогодні. ♎️ Терези 29 липня. ✨ ВКОЛІТЬ МЕНІ РАДІСТЬ. ♏️ Скорпіон 29 липня. ✨ Я не одинокий. Я просто обраний. ♐️ Стрілець 29 липня. ✨ ДОГРАВСЯ. ♑️ Козеріг 29 липня. ✨ Тебе щось взагалі не розуміють, ти як українську вчив? ♒️ Водолій 29 липня. ✨ Набирайся досвіду в усьому, не сиди на місці. ♓️ Риби 29 липня. ✨ Щось навіть обнімашок не хочеться. Особливо в таку погоду. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня,я приїхав по Quaet. Чи можу я подовжити термін перебування не подаючись на PR?
-
В metro буває
-
Qanada🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
І правила транслітерації вивчіть
-
Фейсбук групи по пошуку роботи у місті.
-
Читати вчиться