Український Монреаль
-
Тут чоловік шукає брюнетку, що зустрів в магазині в центрі, комплекс Desjardins, і вона йому дуже сподобалося. Може ви її знаєте? Допоможіть, будь ласка: montreal.craigslist.org/mis/d/montreal-brunette-at-iga-complexe/7662324630.html
-
На сцені виступають виконавці, а люди їдять, п'ють і спілкуються навколо. Кіоски різні стояти будуть - сувеніри, професіонали різні себе рекламують, органiзації.
-
Син перейшов кордон за українським паспортом, зараз зробив закордонний паспорт і отримав візу до Канади,,но в паспорті нема відмітки про перетен кордону . Чи будуть проблеми при перельоті ,,чи в них є в базі даних коли він перейшов кордон?
-
Так. До вечора: www.calameo.com/books/00745468686166f78b117
-
якщо Японія, Австралія, то звичайно немає сенсу в українському дипломі. але тоді слід сказати прямо, що ви все життя мріяли, щоб ваші діти не жили в Україні. з цієї точки зору, безумовно, Канада «вікно можливостей». Я більше говорю про тих, хто планував своє майбутнє в Україні.
-
у південній кореї усе вирішує тип візи а не диплом, і якщо класний спеціаліст компанія спонсорує візу з будь яким дипломом. тому український диплом може бути навіть дуже корисним в кореї
-
goo.gl/maps/uujqbPTZQjyHbtXm8
-
і за візами етнічних корейців
-
ну не тільки релокейт, за шлюбними візами також
-
Тут скоріше не релокейт як такий мався наувазі. І міжнароний корпорат, з обміном співробітниками. Той же самсунг наскільки я памʼятаю тягав в корею на навчання і обмін досвідом
-
нас в кореї тільки 2 тисячі+-, багато працюють
-
Світ зараз це не чванство в рдній країні. Будячі громадянином однієї країни це нормальний досвід пожити і попрацювати оверсиз. У вас якийсь совок ще грає. Це нормально і зручно оьмінюватись кадрами між підрозділами в компанії. Так у цивілізованному світі будують карʼєру.
-
цікаво, скільки українців працює в Кореї)
-
Багато людей цикляться на одній країні. І це проблема. Мається наувазі ситуація коли працюєш в філії і тебе хочуть потягнути на рік/два/три в хедофіс оверсіз. З укр дипломом будеш грустити і сидіти вдома. З канадійським поїдеш на пару років, повернешся і отримаєш менеджер промоут. Відкритість світу. Ще кейс. Сидиш в україні працюєш з кібербеспекою. Треба сертифікат. Не всі з них дадуть з укр освітою. Коротше для мислячої людини переваги очевидні.
-
те що я бачила в кореї та канаді, то прийом на роботу вирішують скіли та віза а кар'єрний зріст вирішують зазвичай скіли. тому я не бачу чим український диплом гірший окрім як важче отримати візу