Український Монреаль
-
З пармезаном та анчоусами?
-
✨Рaccылкa вашего объявления по чaтaм США на ayдитoрию больше 7,5 млн человек (Другие гео тоже есть) ✨Peaкции на сooбщения ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты ✨Сoздaние бoтoв 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех рaccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией 🧩Бoтoв также paзpaбатываю вpyчнyю, а не на кoнструкторе, где вы ещё до конца жизни будете плaтить за этого бота и стpaдать от тeхнических пpoблем. Я пишу бoтa и он oстаeтся у вас нaвсeгда, без дoплат
-
Народ привіт, чи є тут вейпери? В мене є знижка в інтернет магазині, проте вона працює на великі замовлення. Можливо хтось хоче купити зі мною, щоб вийшло дешевше?
-
Напишіть в пп
-
Або ще ресторан «Український Ресторан» Ресторан Український Монреаль: салат Цезар як робили вдома. Дома це де? Чернихівці. Тоді ось вам квашена капуста, огірок та ще сала.
-
А ніхто не задумався що туди має входити? Кожен регіон світу його паскудить
-
Усім привіт) Шукаю однокімнатну квартиру, або ж велику кімнату на два місяці, починаючи з 1 жовтня; для двох жінок разом, або ж для одної і поокремо:))
-
Борщ це окремий вид😂
-
і борщик
-
t.me/drummondvilleukrainians
-
Знаки приходять на зустріч: За 15 хвилин до призначеного часу: Рак, Терези, Лев, Риби Приходить у призначений час: Овен, Телець, Стрілець, Водолій Часто запізнюється: Близнюки, Скорпіон, Діва, Козеріг
-
Ні це міста провінції