Український Монреаль
-
Усім привіт! Купили квитки з Канади (Монреаль) до Іспанії (Мадрид) на 22 вересня,але на жаль не зможемо полетіти. Квитки на 2 дорослих і дитину до 2 років, а також на кота. Можу переоформити квитки за хорошою ціною. Якщо хтось зацікавлений, пишіть і тоді все обговоримо.
-
Дуже розумію, у мене так само, але я не вживала м’ясо та рибу. Перевіряли вітамін Д, залізо, вітамін В12, білок і ці показники були дуже низькі. Коригувала харчування та додавала вітаміни та більше білку. Трохи відновилося і перестало так сильно сипатися. Багато нового росту з‘явилося. Читала також у чаті Калгарі, дівчата жалілися, що гормони злетіли з глузду і в тому числі волосся падає, то гінеколог на їх консультації радив в харчувнні вживати органічну курку, замість звичайної) і індичку, бо багато гормонів у неорганічній.
-
Всім привіт. Ніхто не їде на цьому тижні в посольство Отава?
-
facebook.com/events/s/merci-borsch/209532708789868/
-
Я цю гречку купляла. Гидота рідка :(
-
Я знаю студентів КПІ , які брали гранти для навчання в UQAM та McGill. PhD вони здається.
-
Я не знаю як саме з фізикою але UQAM та McGill університети з хорошим світовим рейтингом. Ще можна глянути Concordia
-
Дякую 🙏
-
Звісно. Так навіть краще і для вас, і для працівників посольства )
-
а підкажіть заздалегідь можна сплатити? щоб не бігати в день подачі?
-
На пошті робиться
-
Пробачте, неуважність)