Український Монреаль
-
52 доларів в день. Якщо пропуск-0. Можна пропустити 5 днів за сесію
-
У мене і доньок. Це треш...таке враження що я після хімії...волосся вже майде рік випадає...Моя знайома також скаржиться що волосся випадає неймовірно. Ми всі як русалки були. А тепер длинне волосся тільки у молодшої. Бо якщо б я не обрізала то то був бе жах
-
Підкажіть, чи це можна заплатити заздалегідь з RBC Mobile цей платіж за новий паспорт? Чи цей платіж лише у відділенні банку треба робити? Дякую "За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada».
-
Marketplace
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка скільки місяців MIFI платить степендію студентам які вчать французьку мову повний день?
-
@BeAnna2909 за порушення мови спілкування та заклик до незаконної практики на території Квебеку вам режим читача на місяць
-
Така практика тільки у аквафреш
-
Підскажіть будь-ласка, як записуватися до лікарів, саме спеціалістів?
-
Вам буде складно їх забути: Овен — Рак Телець — Діва Близнюки — Водолій Рак — Лев Лев — Скорпіон Діва — Телець Терези — Козеріг Скорпіон — Овен Стрілець — Риби Козеріг — Близнюки Водолій — Стрілець Риби — Терези
-
це добре, бо я вже почав думати що існує якась заборона на це
-
Декілька разів. Навіть смерекова хата була